11η αγ.: Χέρι - χέρι στην κορυφή Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος στο Λαιμό, το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΝΟ Βουλιαγμένης έληξε ισόπαλο 7-7, στην αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

11η αγ.: Χέρι - χέρι στην κορυφή Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός

Οι δύο ομάδες απέδειξαν γιατί δίκαια θεωρούνται από τις καλύτερες στην Ευρώπη, ενώ διεκδικούν τους τίτλους σε Ευρωλίγκα (Ολυμπιακός) και Λεν Τρόφι (ΝΟ Βουλιαγμένης).

Το παιχνίδι στο κολυμβητήριο του Λαιμού παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι της υδατοσφαίρισης, οι οποίοι είδαν ένα πρώτο οκτάλεπτο με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ και τον Ολυμπιακό να προηγείται με ένα γκολ (2-3). Στη συνέχεια, οι "ερυθρόλευκες", που είχαν σε πολύ καλή μέρα τη Ρομπέρτα Μπιανκόνι, πήραν προβάδισμα 2 τερμάτων, με το πρώτο μισό να ολοκληρώνεται με 5-3 υπέρ τους.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΝΟ Βουλιαγμένης μπήκε πιο δυνατά, βελτιώνοντας κατακόρυφα την απόδοσή του, μην επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να σκοράρει και φέρνοντας στα ίσια το σκορ, με το γκολ των Ρουμπέση και Γερόλυμου (5-5).

Το τελευταίο μέρος του παιχνιδιού επιφύλασσε 4 γκολ (δύο για την κάθε ομάδα), με το τελικό 7-7 να έρχεται δίκαια και τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 29 βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 2-0, 2-2

Δείτε εδώ τι έγινε στις αναμετρήσεις του Σαββάτου (14/3).

News 24/7

24MEDIA NETWORK