Οι 25 διαφημίσεις που θα σπάσουν τα ταμεία του Super Bowl

Ο Τσάρλι Σιν συναντά ένα τρελό φορτηγό, ενώ η Κάρι Μπράντσο χαμογελά πονηρά στον Μπιγκ Λεμπόφσκι και ένα παιδί-ρομπότ ξυπνάει τον άνθρωπο-πατέρα του. Στο ημίχρονο του Super Bowl κανείς δεν θα σηκωθεί από τον καναπέ.

Οι 25 διαφημίσεις που θα σπάσουν τα ταμεία του Super Bowl

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στο Super Bowl 2019, οι New England Patriots θα αναμετρηθούν με τους Los Angeles Rams. Στο ημίχρονο του αγώνα οι Maroon 5 θα τραγουδήσουν live, ενώ ήδη ακούγονται φήμες για μια έκτακτη 'εμφάνιση' του...Μπομπ Σφουγγαράκη. Οι διαφημίσεις του Super Bowl 2019, είναι και φέτος μια σειρά από μίνι υπερπαραγωγές, με πρωταγωνιστές όπως ο Χάρισον Φορντ, ο Τζεφ Μπρίτζες και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Ας τις δούμε μία προς μία:

Τόνι Ρόμο - Skechers

Τι έχουμε εδώ: Ο βετεράνος quarterback και νυν τηλεσχολιαστής Τόνι Ρόμο ζει σε ένα φουτουριστικό σπίτι με robo-βοηθούς και εξομολογείται πως τα νέα του παπούτσια είναι κάτι σαν τεχνολογικό θαύμα. Όχι ακριβώς το 'Black Mirror' των διαφημίσεων παπουτσιών.

Στιβ Καρέλ - Κάρντι Μπι - Λιλ Τζον - Pepsi

Τι έχουμε εδώ: Είμαστε σε ένα αμερικάνικο diner, ο Στιβ Καρέλ παραγγέλνει μια Pepsi και ο μίζερος σερβιτόρος κάνει το λάθος να εκστομίσει τη λέξη 'OK'. Ο Στιβ Καρέλ παθαίνει Μάικλ Σκότ από το 'The Office' καθώς αναρωτιέται "είναι η Pepsi απλώς ΟΚ;" ενώ εμφανίζονται και η Cardi B μαζί με τον ραπερ Λιλ Τζον για να δείξουν πόσο γκλάμουρους είναι το συγκεκριμένο προϊόν.

Σερένα Γουίλιαμς - Bumble

Τι έχουμε εδώ:Μια εφαρμογή για dating και η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς τοποθετεί την μπάλα στο γήπεδο (#διπλής) των γυναικών. Γιατί όχι;

Τσανς Δε Ράπερ, Μπάκστριτ Μπόις - Doritos

Τι έχουμε εδώ: Οι Μπακστριτ Μπόις, ένα 90's boy band με σύνδρομο Πήτερ-Παν, επανέρχονται ξανά στην επικαιρότητα, με μια νέα εκδοχή της επιτυχίας τους 'I Want It That Way', όπου εμφανίζεται και ο Τσανς. Κάπου εκεί υπάρχουν και τα Ντοριτος.

Τζεφ Μπρίτζες, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - Stella Artois

Τι έχουμε εδώ: O 'Dude' Λεμπόφσκι συναντά την Κάρι Μπράντσο σε ένα καθωσπρέπει εστιατόριο, όπου ανακαλύπτουν ότι έχουν κοινές προτιμήσεις μπύρας. Θα μπορούσε να έχει τίτλο: 'Όταν η Κάρι βρήκε τον πραγματικό Μίστερ Μπιγκ'.

Λουκ Γουίλσον - Colgate

Τι έχουμε εδω: "Πόσο κοντά είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ (αν έχεις καθαρή αναπνοή)"; αναρωτιέται ο Λουκ Γουίλσον και κάπως έτσι ξεκινάει ένα μάλλον άβολο κοινωνικό πείραμα

Σάρα Μισέλ Γκέλαρ - Olay

Τι έχουμε εδώ: Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ θυμάται ακόμα τι έκανε πέρυσι το καλοκαίρι, το ίδιο και ο σίριαλ κίλερ που την κυνηγάει και αυτή η διαφήμιση καλλυντικών βουτάει λίγο πιο βαθιά στον ωκεανό της 90's νοσταλγίας απ`όσο περιμέναμε.

Τζέισον Μπέιτμαν - Hyundai

Τι έχουμε εδώ: Ένα μεταμοντέρνο 'στο ασανσέρ που συναντιόμαστε' με πρωταγωνιστές υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτων και τον Τζέισον Μπέιτμαν σε μια σουρεαλ εκδοχή θυρωρού. Με περίπου 9,5 εκατομμύρια views στο YouTube μέσα σε 3 μέρες, αυτή είναι ίσως η σημαντικότερη διαφήμιση του Super Bowl 2019 μέχρι στιγμής.

Κριστίνα Απλγκέιτ - Μ&Μ's

Τι έχουμε εδώ: Η κόρη του Αλ Μπάντι από το 'Παντρεμένοι με Παιδιά' (είπαμε, 90's παντού) φρενάρει ξαφνικά το αμάξι της, στρέφει το κεφάλι πίσω και σχεδόν δαιμονισμένη φωνάζει “Αν δεν σταματήσετε θα σας φάω ζωντανά”. Φωνάζει σε M&Ms…

Ρόμποτσαηλντ - Turbo Tax

Τι έχουμε εδώ: Έχει παιδικό πρόσωπο, σώμα που παραπέμπει στον Terminator και ξυπνάει τον μπαμπά του γιατί θέλει να φάει κάτι. Τι μας κρύβουν;

Κρίστιν Τσένογουεθ - Avocados From Mexico

Τι έχουμε εδώ: Κάτι σαν καλλιστεία όπου το κάθε ζώο έχει φέρει τον δικό του άνθρωπο (!) για να αγωνιστεί, με έπαθλο αβοκάντο. Μια ιδέα που σίγουρα θα ζήλευε και ο Γιώργος Λάνθιμος.

Τσάρλι Σιν - Planters

Τι έχουμε εδώ: Ο Mr Nuts, φιγούρα γνωστού brand - κολοσσού της αμερικανικής βιομηχανίας φαγητού, οδηγεί σαν τρελός (Nuts) καθώς προσπερνάει τον Τσάρλι Σιν, που μονολογεί “και με λένε εμένα τρελό;”. Μέτριο λογοπαίγνιο, προχωράμε.

Χάρισον Φορντ - Amazon

Ti έχουμε εδώ: Σειρά κωμικών gags που αναδεικνύουν πώς ο προσωπικός βοηθός της Amazon μπορεί να γίνει κυριολεκτικά κομμάτι της καθημερινότητας μας. Προφανώς αυτή είναι μια κατάσταση που ούτε ο Ιντιάνα Τζόουνς μπορεί να διαχειριστεί.

Άλογα - Budweiser

Τι έχουμε εδώ: Το θρυλικό 'Blowing In The Wind' του Μπομπ Ντίλαν σε μια ταξιδιάρικη οπτικοποίηση, με πρωταγωνιστές άλογα άμαξας. Σχεδόν μαγικό.

Τόνι Χάρις - Toyota

Τι έχουμε εδώ: Η Τόνι Χάρις, ένα από τα κορυφαία ανερχόμενα ταλέντα του NFL, σε μια σύντομη αναδρομή στην 'κόντρα σε όλα τα προγνωστικά' ιστορία της εξέλιξης της.

Ζόι Κράβιτζ - Michelob Ultra

Τι έχουμε εδώ: To ASMR, δηλαδή τα οπτικά ή ηχητικά ερεθίσματα που μπορούν να “ερεθίσουν” τον ανθρώπινο εγκέφαλο, γέννησε μια νέα γενιά YouTubers που ψιθυρίζουν online και συγκεντρώνουν εκατομμύρια views. Εδώ η κόρη του Λένι Κράβιτζ περιγράφει μια αμερικανική μπύρα ψιθυρίζοντας και το αποτέλεσμα καθηλώνει.

Μπον & Βιβ - Spiked Seltzer

Τι έχουμε εδώ: Δυο γοργόνες σε ένα CGI βυθό που μας συστήνουν μια αλκοολούχα σόδα. Ας προχωρήσουμε.

Αλέξα - Pringles

Τι έχουμε εδώ: Ερωτήματα όπως “Πόσους γευστικούς συνδυασμούς έχουν τα Pringles; Γιατί ο προσωπικός βοηθός της Amazon δεν μπορεί να δοκιμάσει κανέναν;”

Coca-Cola

Τι έχουμε εδώ: Animation video που εξυμνεί την διαφορετικότητα ανάμεσα στους ανθρώπους με εικόνες που βγάζουν μια παιδική ζεστασιά.

Του Τσέινζ & Άνταμ Σκοτ - Expensify

Τι έχουμε εδώ: Ένας ράπερ που κάνει Μεγάλη Ζωή με πανάκριβα αυτοκίνητα και χρυσαφικά (Τσέηνζ), συναντά εφοριακό (Σκότ). Όλα καλά, όλα κουλ μαν μου..

Burger King - Burger King

Τι έχουμε εδώ: O Μπέργκερ Κινγκ αυτοπροσώπως. Βαριέται λίγο.

Μαθητές - Kia

Τι έχουμε εδώ: Κανένας σελέμπριτι, καμία περσόνα, μόνο φιγούρες παιδιών με μεγάλα όνειρα, στο κυνήγι μιας υποτροφίας από τη γνωστή μάρκα αυτοκινήτων.

Ματ Λάιναρτ - Lexus

Τι έχουμε εδώ: Πώς αναπτύσσεται ένα σύστημα ασφαλούς οδήγησης έχοντας ως πρότυπο έναν δημοφιλή quarterback,

Gamers - Pizza Hut

Τι έχουμε εδώ: Gamers σε μαραθώνιο και ένα γεμάτο τραπέζι από πίτσες. Εύκολο να ταυτιστείς.

Μάικλ Μπουμπλέ - Bubly

Τι έχουμε εδώ: Ο Μάικλ Μπουμπλέ με ανεξίτηλο μαρκαδόρο ζωγραφίζει “e” σε κουτάκια του αναψυκτικού Bubly και κάνει ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK