Ερωτευμένος Ίκερ: 7 γλυκερές ερωτικές ιστορίες αθλητών

Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανατρέχουμε στις πιο ρομαντικές ιστορίες αθλητών από το σύγχρονο ποδόσφαιρο και μπάσκετ: Από τον εφηβικό έρωτα του Λεμπρόν, ως το viral ερωτικό φιλί του Ίκερ Κασίγιας και της Σάρα Καρμπονέρο

Ερωτευμένος Ίκερ: 7 γλυκερές ερωτικές ιστορίες αθλητών

Ο πραγματικός αληθινός έρωτας θα έπρεπε να γιορτάζεται σε καθημερινή βάση και όχι μόνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι αθλητές που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν πιστές ερωτικές σχέσεις, αντέχοντας τη δοκιμασία του χρόνου, είναι συνήθως λίγοι, άρα και οι ιστορίες τους, ιδιαίτερα ξεχωριστές

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς - Έλενα Σίγκερ

Paris Saint Germain soccer star Zlatan Ibrahimovic, left, with his partner Helena Seger and their children Maximilian and Vincent, center, attend the semifinal match between Serbia's Novak Djokovic and Switzerland's Roger Federer at the tennis Paris Masters, in Paris, Saturday Nov. 2, 2013. (AP Photo/Remy de la Mauviniere)
Paris Saint Germain soccer star Zlatan Ibrahimovic, left, with his partner Helena Seger and their children Maximilian and Vincent, center, attend the semifinal match between Serbia's Novak Djokovic and Switzerland's Roger Federer at the tennis Paris Masters, in Paris, Saturday Nov. 2, 2013. (AP Photo/Remy de la Mauviniere) AP

Η γνωριμία του Ζλάταν με την Έλενα, έγινε με κινηματογραφικό τρόπο. Ήταν το 2002, όταν ο 21χρονος τότε Ζλάταν διπλοπάρκαρε τη Φεράρι του, δίπλα στο αμάξι της Έλενα. Η Έλενα εξοργίστηκε με αυτή τη συμπεριφορά, ο Ζλάταν ξεκίνησε ένα "ξέρεις ποιός είμαι εγώ;" τροπάριο, αλλά όταν κοίταξε πιο προσεκτικά τα μάτια της Έλενα, ξέμεινε από λόγια. Σήμερα η Έλενα και ο Ζλάταν έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με δυο γίους και από τις οικογενειακές φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο πως το επίπεδο ανταγωνισμού φωτογένειας είναι αρκετά ανεβασμένο.

Λιονέλ Μέσι - Αντονέλλα Ροκούτζο

Ερωτευμένος Ίκερ: 7 γλυκερές ερωτικές ιστορίες αθλητών
INSTAGRAM

Ο Λίο και η Αντονέλλα γνωρίζονται κυριολεκτικά, μια ολόκληρη ζωή. Η πρώτη τους συνάντηση χρονολογείται στις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν και οι δυο ήταν πέντε ετών. Τα χρόνια πέρασαν, οι δρόμοι τους χώρισαν, ο Λίο πέρασε τις πόρτες της Μασία και ύστερα της ανδρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα, ώσπου το 2009 έγινε η μοιραία επανένωση. Ο Λίο και η Αντονέλα είναι 10 χρόνια μαζι, έχουν ένα γιο και μια προσωπική ζωή πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ικέρ Κασίγιας - Σάρα Καρμπονέρο

Ερωτευμένος Ίκερ: 7 γλυκερές ερωτικές ιστορίες αθλητών

Η ερωτική τους ιστορία έγινε viral όταν ο Ικέρ φίλησε τη δημοσιογράφο Σάρα στο στόμα, σε ζωντανή μετάδοση, μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών, πανηγυρίζοντας για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Ισπανία. Η Καρμπονέρο βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο των Ισπανικών media ως -κάτι σαν- κόκκινο πανί για κάποιες ήττες της εθνικής ομάδας της Ισπανίας. Το ζευγάρι κατάφερε να παρακάμψει χουλιγκανισμούς και άλλα μέτρια εμπόδια, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη τους αντέχει στο χρόνο και στους τίτλους των tabloid.

Τσάμπι Αλόνσο - Ναγκόρε Αρανμπούρου

Ερωτευμένος Ίκερ: 7 γλυκερές ερωτικές ιστορίες αθλητών

Αν μπορούσαμε να ορίσουμε το τέλειο σε μια εκδοχή ζευγαριών, δυο ανθρώπους που είναι ο ορισμός του γιν γιάνγκ ερωτικών σχέσεων, είναι ο Τσάβι και η Ναγκόρε, Οι δυο τους γνωρίζοντας περισσότερο από 15 χρόνια, από την εποχή που ο Τσάβι αγωνιζόταν στη Λιβερπουλ. Ο Πίτερ Κράουτς επίσης, θα έχει για πάντα να θυμάται την άβολη στιγμή που επιχείρησε να φλερτάρει με τη Ναγκόρε και στη συνέχεια εξομολογήθηκε σε παίκτη της Λίβερπουλ "γνώρισα αυτή τη φανταστική γυναίκα, νομίζω πως της αρέσω, θα της ζητήσω να βγούμε!" Ο παίκτης στον οποίο μίλησε ο Κράουτς ήταν ο Τσάβι Αλόνσο. Από το 2009 μέχρι σήμερα, Τσάβι και Ναγκόρε απολαμβάνουν τη γαμήλια ζωή, έχοντας δημιουργήσει μια πενταμελή οικογένεια.

Ζοζέ Μουρίνιο - Ματίλντε Φάρια

Ερωτευμένος Ίκερ: 7 γλυκερές ερωτικές ιστορίες αθλητών

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί μια πιο ισχυρή προσωπικότητα από τον ίδιο τον Χοσέ, να ζει στο ίδιο σπίτι με τον ίδιο,εδώ και 30 χρόνια; Κι όμως η Ματίλντε είναι η πραγματική Special One στο σπίτι της τετραμελούς οικογένειας Μουρίνιο, αποτελώντας διαρκή έμπνευση για τον Χοσέ και "το αφεντικό του σπιτιού". Η Ματίλντε ήταν εκείνη που πρότεινε από τον Χοσέ να κάνει το πρώτο του τατουάζ και εκείνος απάντησε με ένα challenge accepted την ημέρα των γενεθλίων του. Το τατουάζ ήταν τα ονόματα των παιδιών και της γυναίκας του.

Ντέιβιντ Μπέκαμ - Βικτόρια Μπέκαμ

Former soccer player David Beckham, left, and designer Victoria Beckham pose for photographers upon arrival at the The Fashion Awards 2018 in central London, Monday, Dec. 10, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Former soccer player David Beckham, left, and designer Victoria Beckham pose for photographers upon arrival at the The Fashion Awards 2018 in central London, Monday, Dec. 10, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) ΑP/JOEL C RYAN

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1996, όταν εκείνη ήταν μέλος της πιο Spicy βρετανικής μπάντας κοριτσιών και ο Ντέβιιντ Μπέκαμ διεθετε το πιο ποιοτικό αριστερό πόδι της Πρεμιερ Λίγκ, όντας μέλος των θρυλικών Κόκκινων Διαβόλων, μαζί με Ραίαν Γκιγκς, Φίλ Νέβιλ, Ντένις Ιργουιν. Περίπου 23 χρόνια αργότερα, οι Becks έχουν δημιουργήσει μια εξαμελή οικογένεια που παραμένει σε διαρκή έρωτα με τη showbiz, αν και οι ίδιοι έχουν καταφέρει να κρατούν την οικογενειακή τους γαλήνη μακριά από τα φωρογραφικά φλας

ΛεΜπρον Τζέιμς - Σαβάνα Τζέιμς

Ερωτευμένος Ίκερ: 7 γλυκερές ερωτικές ιστορίες αθλητών

"Ό,τι θελήσει να κάνει στη ζωή του ο ΛεΜπρον, εγώ θα είμαι στο πλευρό του. Τον αγαπάω πολύ, είμαστε αδελφές ψυχές", είχε δηλώσει η Σαβάνα για τον ΛεΜπρον το 2010, στο περιοδικό Harper's Bazaar. Ο ίδιος ο ΛεΜπρον έχει επιβεβαιώσει πως τα παραπάνω ισχύουν και από τη δική του πλευρά και όχι μόνο: "Ένας αθλητής όπως εγώ, χρειάζεται ένα σύντροφο, ένα άτομο που να μπορεί να βασιστεί πάνω του, ότι και να συμβαίνει τριγύρω του. Και με προσέχει. Γι' αυτό την αγαπώ". Οι δυο τους είναι μαζί από το 2002, όταν και οι δυο πήγαιναν ακόμα σχολείο. Το 2013 παντρεύτηκαν, σε μια τελετή όπου τραγούδησε η Beyonce και σήμερα απολαμβάνουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή μαζί με τα τρία τους παιδιά.

Photo Credits: ΑP/Joel C Ryan

News 24/7

24MEDIA NETWORK