ΣΠΟΡ

Α1 Γυναικών: Μια ανάσα από τον τελικό Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός

Η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός ήταν από την αρχή της σεζόν δεδομένο ότι θα αποτελούσαν το ζευγάρι του τελικού της Α1 γυναικών και το Σάββατο (15/05) έκαναν βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, πετυχαίνοντας την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται για να περάσουν στην επόμενη φάση των πλέι οφ και να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Α1 Γυναικών: Μια ανάσα από τον τελικό Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός

Ο πρώτος χρονικά ημιτελικός της ημέρας θύμισε…ευρωπαϊκό Super Cup, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα της Αλεξίας Καμμένου να αντιμετωπίζει τον κάτοχο του Len Trophy Εθνικό και να τον νικάει με 12-7 στο Λαιμό.

Λίγες ώρες αργότερα, επιτυχημένο ποδαρικό έκαναν και οι “ερυθρόλευκες”, επικρατώντας του Ηρακλή με 15-5 στο “Π. Καπαγέρωφ”. Οι δεύτεροι αγώνες των δύο σειρών θα γίνουν την Δευτέρα (17/05) στο “Π. Καπαγέρωφ” και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο αντίστοιχα.

Την ίδια μέρα ξεκίνησε και η σειρά για την 5η θέση, η οποία επίσης κρίνεται στα δύο θετικά αποτελέσματα, με τη ΝΕ Πατρών να συντρίβει στο “Αντ. Πεπανός” τον Πανιώνιο με 15-7.

** Βουλιαγμένη-Εθνικός 12-7

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-1, 1-2, 2-3.

Βουλιαγμένη: Μελιδώνη 2, Μωραϊτίδου 3, Ασημάκη 4, Γερόλυμου 2, Κουλιεράκη 1.
Εθνικός: Πλούμη 1, Μπίσμπα 1, Οικονομοπούλου 1, Βαν Μπέλκουμ 4.

** Ολυμπιακός-Ηρακλής 15-5

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-3, 3-1, 4-0.

Ολυμπιακός: Μπαλωμενάκη 2, Τομάσκοβιτς 2, Ψούνη 2, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Μωραΐτη 1, Γιάτινγκ Σαν 4.
Ηρακλής: Τζίμα 2, Μ. Πλευρίτου 3.

** ΝΕ Πατρών-Πανιώνιος 15-7

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-1, 4-2, 6-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK