Αδειάζει μέχρι το τέλος του 2015 ο Άγιος Κοσμάς

Σύσκεψη με θέμα τον προγραμματισμό των ενεργειών και των υποχρεώσεων που απορρέουν από τον νόμο 4062/2012 για την μετεγκατάσταση των εγκαταστάσεων του ΕΑΚ του Αγίου Κοσμά, συγκάλεσε και πραγματοποίησε την Τρίτη 24/6 ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

Αδειάζει μέχρι το τέλος του 2015 ο Άγιος Κοσμάς

Στη σύσκεψη, πέραν του υφυπουργού, συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας και πρόεδρος της Επιτροπής Μετεγκατάστασης Οργανισμών Ελληνικού, κ. Γούναρης, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, κ. Κανάρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, κ. Αναστασόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά την σύσκεψη, συμφωνήθηκε η υπογραφή νέας σύμβασης για την σταδιακή μετεγκατάσταση μέχρι το τέλος του 2015, και συζητήθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την λειτουργία του ΕΑΚ.

Για το ίδιο θέμα πραγματοποιήθηκε και τη Δευτέρα 23/6 σύσκεψη στο γραφείο του κ. Ανδριανού, με την συμμετοχή του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, κ. Παναγόπουλου, του προέδρου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, κ. Βασιλειάδη, του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ, κ. Παπανικολάου και του ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, κ. Κόρλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK