Αδιανόητη καταστροφή για Μπολτ: Με τόσα χρήματα έμεινε στο λογαριασμό του

Ο Μπολτ έπεσε θύμα οικονομικής απάτης χάνοντας πάνω από 12,7 εκατομμύρια δολάρια. Στο λογαριασμό του έμεινε... αέρας.

Usain Bolt, a retired Jamaican sprinter, speaks during an interview in Tokyo, Thursday, Dec. 1, 2022. Bolt, the world record holder in the 100 meters, 200 meters and an eight-time Olympic champion, was in Tokyo to help launch a fitness app called Step App which rewards users for increased levels of walking and running. (AP Photo/Hiro Komae)
Ο Γιουσέιν Μπολτ AP PHOTO/HIRO KOMAE

Οικονομική απώλεια μαμούθ για τον Γιουσέιν Μπολτ ο οποίος επένδυσε τα χρήματά του και οι νομικοί του ομάδα υποστηρίζει πως έπεσε θύμα απάτης. Η καταστροφή του κορυφαίου σπρίντερ όλων των εποχών τεράστια: Απώλεσε πάνω από 12.000.000 δολάρια.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως πλέον ένας από τους αθλητές που βρισκόταν ανάμεσα στους 100 πλουσιότερους έχει 12.000 δολάρια στο λογαριασμό του. Η επένδυση του Μπολτ έγινε στην πατρίδα του την Τζαμάικα με την ζημιά να είναι τεράστια, καταστροφική.

Οι δικηγόροι του Μπολτ δίνουν μάχη απαιτώντας την επιστροφή των χρημάτων του Ολυμπιονίκη. Η εταιρεία η οποία φέρεται να κατέστρεψε στον υπεραθλητή βρίσκεται υπό έρευνα των Αρχών. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας μπορούν να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται αλλά οι μεταφορές ελέγχονται από τους αρμόδιους του κράτους.

Διαβάστε περισσότερα

Λούκα Ντόντσιτς: Η εσωτερική όψη του "τέρατος" που οδηγεί ο Σλοβένος

Ντάνι Άλβες: Η στιγμή που το μεταγωγών οδηγεί τον Βραζιλιάνο στη φυλακή

Ρονάλντο, αδιανόητη σύμπτωση ή φτιαχτό; Τι συνέβη όταν σκόραρε το δεύτερο με την Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK