Αγκάσι: Έφηβος ετών... 35

Αγκάσι: Έφηβος ετών... 35
Μετά από επική αναμέτρηση η οποία κράτησε τρεις ώρες παρά εννέα λεπτά και τελείωσε στη μία μετά τα μεσάνυχτα, ο Αντρέ Αγκάσι επικράτησε του συμπατριώτη του Τζέιμς Μπλέικ με 3-2 (3-6, 3-6, 6-3, 6-3, 7-6) σετ και πήρε το εισιτήριο για τον πρώτο ημιτελικό του US Open. Εκεί, θα βρει αντιμέτωπο τον επίσης Αμερικανό Ρόμπι Τζινέπρι, ο οποίος κατάφερε να ανατρέξει τα προγνωστικά και να επιβληθεί του Νο 8 του ταμπλό, Αργεντινού Γκιγιέρμο Κορία με 3-2 (4-6, 6-1, 7-5, 3-6, 7-5) σετ.

Το ματς το οποίο όμως καθήλωσε όλους όσοι το παρακολούθησαν, ήταν αυτό του Αγκάσι. Ο 35χρονος τενίστας, στην 20ή (!) συναπτή συμμετοχή του στο grand slam της πατρίδας του, κατάφερε να γυρίσει από 0-2 σετ και στο τάι μπρέικ να επιβεβαιώσει πως η κλάση του δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Μετά το τέλος του αγώνα, ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να τα παρατήσει, αποφεύγοντας να απαντήσει.

Σχολίασε: " Όταν μπαίνω στα κορτ απολαμβάνω αυτό που κάνω, σε σημείο να μου φαίνεται μετά πως ζούσα ένα όνειρο. Όσο έχω όρεξη, δεν πρόκειται να τα παρατήσω ".

Ο δεύτερος ημιτελικός θα προκύψει από τους νικητές των ζευγαριών Λέιτον Χιούιτ (Αυστραλία) – Γιάρκο Νιέμινεν (Φιλανδία) και Ρότζερ Φέντερερ (Ελβετία) – Νταβίντ Ναλμπάντιαν (Αργεντινή).

News 24/7

24MEDIA NETWORK