Αήττητη η Εθνική πόλο, πήρε βαθμό στο φινάλε!

Με γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου πέντε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης, η Εθνική πόλο των ανδρών πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Ουγγαρία (8-8), συνεχίζει αήττητη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και παραμένει σε τροχιά πρόκρισης.

Αήττητη η Εθνική πόλο, πήρε βαθμό στο φινάλε!

Σε τροχιά πρόκρισης παραμένει η Εθνική πόλο των ανδρών, η οποία με γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου πέντε δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε της αναμέτρησης πήρε την ισοπαλία κόντρα στην πανίσχυρη Ουγγαρία και συνεχίζει αήττητη την πορεία της στη διοργάνωση ισοβαθμώντας στην κορυφή του ομίλου με τη Βραζιλία που έχει ένα ματς λιγότερο.

Όπως και στο ματς με την Σερβία, έτσι και σε αυτό με την Ουγγαρία, η Εθνική κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό της και έδειξε πως είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Οι άμυνες ήταν αυτές που κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τους Ούγγρους να παίζουν πολύ σκληρά με αποτέλεσμα οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, αν και προηγήθηκαν στο σκορ, βρέθηκαν να χάνουν με 2-3 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου. Το τρίτο οκτάλεπτο ανήκε στην Εθνική μας, η οποία με επιμέρους σκορ 4-2 κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ, για να χάσει και πάλι όμως το προβάδισμα στην τελευταία περίοδο.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η Ουγγαρία θα είναι τελικά η νικήτρια με 8-7, η Εθνική είχε τεράστια ψυχικά αποθέματα στο φινάλε και με γκολ του Βλαχόπουλου πέντε δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε ισοφάρισε σε 8-8 και παρέμεινε αήττητη στο Ρίο.

Δείτε το γκολ του Βλαχόπουλου:

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-2, 2-3

Ελλάδα:Βλαχόπουλος 3, Γούνας 2, Μουρίκης, Γεννηδουνιάς 2

Ουγγαρία:Ζαλνάκι, Χαράι 3, Έρντελι 2, Ντάνιελ Βάργκα 1

News 24/7

24MEDIA NETWORK