Ακόμα περιμένει τον Μάρκοβιτς

Ακόμα περιμένει τον Μάρκοβιτς

Τελευταία στιγμή, όπως όλα δείχνουν, θα ενσωματωθεί ο Μίλαν Μάρκοβιτς στην ΕΑ Πατρών. Η άφιξη του Σέρβου κεντρικού έχει καταντήσει σίριαλ, καθώς πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα δημιουργώντας, όπως είναι φυσικό, «πονοκέφαλο» στον Γιώργο Χριστόπουλο. Οι συνεχόμενες αναβολές στον ερχομό του οφείλονται στα προβλήματα που έχουν προκύψει στην έκδοση της βίζας του.

Ένα έγγραφο που απαιτούνταν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλά δεν είχε προσκομιστεί από την αρχή πήγε πίσω το θέμα. Σύμφωνα όμως με την πιο πρόσφατη ενημέρωση που είχε η αχαϊκή ομάδα, το έγγραφο κατατέθηκε και η βίζα του Μάρκοβιτς αναμένεται να βγει την Δευτέρα (26/09), κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης θα φτάσει στην Πάτρα την επόμενη μέρα.

Κατά τα άλλα, το Σαββατοκύριακο (24-25/09) η ΕΑΠ θα βρεθεί στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» που διοργανώνει ο Πανερυθραϊκός. Η αποστολή απαρτίζεται από τους Χόρχε Ελγέτα, Σπύρο Χρυσανθακόπουλο, Γιώργο Κιτσαντά, Γιάννη Μαντέκα, Μάκη Λαμπρόπουλο, Κώστα Προύσαλη, Νίκο Ρουμελιώτη, Δημήτρη Κόζη, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, Παντελή Καρέλα, Αλεξ Σαφράνοβιτς και Γιάννη Μπασούκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK