Ακυρώθηκε ο Sato

Εκτός κατάταξης του ιαπωνικού grand prix βρέθηκε ο Takuma Sato. Ο οδηγός της BAR, συγκρούστηκε με τον Jarno Trulli της Toyota στον δέκατο γύρο και οι διοργανωτές του αγώνα αποφάσισαν πως το φταίξιμο ανήκει ολοκληρωτικά  στον Ιάπωνα, με συνέπεια να του αφαιρέσουν την 13η θέση.

Ακυρώθηκε ο Sato

Εκτός κατάταξης του ιαπωνικού grand prix βρέθηκε ο Takuma Sato. Ο οδηγός της BAR, συγκρούστηκε με τον Jarno Trulli της Toyota στον δέκατο γύρο και οι διοργανωτές του αγώνα αποφάσισαν πως το φταίξιμο ανήκει ολοκληρωτικά στον Ιάπωνα, με συνέπεια να του αφαιρέσουν την 13η θέση που κατέκτησε, δίχως όμως να του επιβάλλουν κυρώσεις που θα τον ακολουθήσουν στο τελευταίο grand prix της περιόδου, αυτό της Κίνας.

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, ο Sato δήλωσε: " Ο αγώνας της πατρίδας μου δεν πήγε όπως περίμενα. Μάλλον έγινε ακριβώς το αντίθετο. Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου και θέλω να απολογηθώ στην ομάδα και τον κόσμο".

Από τη πλευρά του, ο Ιταλός οδηγός της Toyota, δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν της πίστας Suzuka... " Ο Sato δοκίμασε κάτι που απλά δεν γινόταν. Δε μπορώ να καταλάβω τι σκεπτόταν. Προκαλεί προβλήματα εδώ και πολύ καιρό και στη FIA πρέπει να λάβουν δραστικά μέτρα για να τον σταματήσουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK