Άλεξ Ροντρίγκεζ και Τζένιφερ Λόπεζ πηγαίνουν κόντρα στο πεπρωμένο τους αγοράζοντας τη 'λάθος' ομάδα

Εκτός από ζευγάρι με παπά και με κουμπάρο, οι δυο τους σκοπεύουν να γίνουν συνέταιροι σ' ένα αθλητικό project που έρχεται σε σύγκρουση με το παρελθόν τους.

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ και η Τζένιφερ Λόπεζ σε πάρτι για τα Όσκαρ
Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ και η Τζένιφερ Λόπεζ σε πάρτι για τα Όσκαρ PHOTO BY EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ υπήρξε ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης του MLB, της κορυφαίας λίγκας μπέιζμπολ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχοντας το 2000 δεσμευτεί με συμβόλαιο 10ετίας έναντι 252 εκατομμυρίων δολαρίων και, αφού το 2007 έκανε χρήση του opt-out, υπογράψει ένα νέο για άλλα δέκα έναντι 275 εκατομμυρίων. Ασχέτως αν το 2014 τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 162 αγώνων για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο απαγορευμένων ουσιών έχοντας ομολογήσει τη χρήση τεστοστερόνης και αυξητικής ορμόνης, αποχώρησε από τη δράση το 2016 ως ένας από τους πιο επιτυχημένους παίκτες όλων των εποχών και σίγουρα ο πλουσιότερος όλων, έχοντας καρπωθεί περισσότερα από 450 εκατομμύρια στο σύνολο. Πλούτος που εκτιμάται ότι έχει διατηρήσει ανέπαφο, αν όχι 'αυγατίσει' κιόλας χάρη στις επιτυχημένες επενδύσεις και στα χρήματα που συνεχίζει να λαμβάνει ως αναλυτής του ESPN.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι αυτήν την περίοδο η πιο καλοπληρωμένη performer της βιομηχανίας του θεάματος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα κέρδη της από τις live εμφανίσεις της, τις πωλήσεις των τραγουδιών της, τις συμμετοχές σε διάφορα shows και φυσικά της παραχώρησης της συνολικής εικόνας της άγγιξαν τα 43 εκατομμύρια δολάρια για το 2019 και η περιουσία της μέχρι το τελευταίο σεντ, είτε αφορά μετρητά είτε ακίνητα, υπολογίζεται κοντά στα 400 εκατομμύρια.

Από τον Φλεβάρη του 2017 οι δυο τους είναι ζευγάρι και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι, αφού πέρυσι τον Μάρτιο αρραβωνιάστηκαν, επρόκειτο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με μια λαμπρή τελετή στην Ιταλία, η οποία αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ανεξαρτήτως πάντως της αναπάντεχης τροπής που πήραν τα πράγματα, Ροντρίγκεζ και Λόπεζ μοιράζονται εδώ και μια 3ετία τις ίδιες ανησυχίες. Παιδιά οικονομικών μεταναστών από τη Δομινικανή Δημοκρατία και το Πουέρτο Ρίκο αντίστοιχα, γεννήθηκαν αμφότεροι στη Νέα Υόρκη των 70s, κόπιασαν πολύ για να φτάσουν όπου βρίσκονται, και πλέον σκοπεύουν να δεσμευτούν, εκτός από βέρες και στέφανα, μ' ένα μνημόνιο που θα τους μετατρέψει σε συνεργάτες.

Οι δύο celebrities είναι διατεθειμένοι να ενώσουν τις οικονομικές δυνάμεις τους και να επενδύσουν σ' ένα αθλητικό πρότζεκτ που είναι πολύ πιθανό ν' αλλάξει το χάρτη του αμερικάνικου μπέιζμπολ. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν και όχι μόνο δεν διαψεύστηκαν αλλά επιβεβαιώθηκαν κιόλας, απευθύνθηκαν σε αρμόδια εταιρία για την εξεύρεση επενδυτών που θα ενδιαφέρονταν να συμπράξουν προκειμένου να εξαγοραστεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Νιου Γιορκ Μετς (New York Mets), της δεύτερης σε φήμη ομάδας του 'Μεγάλου Μήλου'.

"Είναι αλήθεια", μετέφερε στη New York Post ανώνυμη πηγή που γνωρίζει λεπτομέρειες για τις μυστικές κινήσεις του ζεύγους, επικυρώνοντας σε μεγάλο βαθμό ό,τι είχε πρωτογράψει το Variety.

Άλεξ Ροντρίγκεζ και Τζένιφερ Λόπεζ πηγαίνουν κόντρα στο πεπρωμένο τους αγοράζοντας τη 'λάθος' ομάδα

Αυτή τη στιγμή ο οργανισμός ανήκει στ' αδέρφια Γουίλπον, Φρεντ και Τζεφ, που όμως ψάχνουν εναγωνίως ενδιαφερόμενους για να πουλήσουν το μερίδιο τους. Μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβριο βρέθηκαν σε συζητήσεις με τον Νεοϋορκέζο δισεκατομμυριούχο Στιβ Κοέν, παζαρεύοντας το 80% των μετοχών με την προϋπόθεση να διατηρήσουν το μάνατζμεντ για την επόμενη 5ετία. Η δουλειά έμεινε στη μέση, χωρίς να διευκρινιστεί η αιτία, και οι Ροντρίγκεζ-Λόπεζ θέλησαν ν' αρπάξουν την ευκαιρία. Επειδή όμως η κοινή περιουσία τους δεν ξεπερνά τα 900 εκατομμύρια και δεν επαρκεί για την ολοκλήρωση του deal αναζητούν άξιους συμπαίκτες που θα ενισχύουν το εγχείρημα.

Σε περίπτωση που συμβεί, θα είναι αναγκασμένοι να σταθούν απέναντι στη μοίρα τους. Ο -γεννημένος στο Μανχάταν- 'A.Rod' διότι έπαιξε από το 2004 ως το 2016 στους Νιου Γιορκ Γιάνκις (New York Yankees), τον έτερο και σαφώς πιο πετυχημένο πόλο του σπορ της Νέας Υόρκης κατακτώντας -ως παίκτης τρίτης βάσης- το πρωτάθλημα του 2009 και δύο τίτλους MVP (2005, 2007). Εργάστηκε δε για μια μικρή περίοδο ως σύμβουλος μετά την απόσυρσή του. Η 'J.Lo' γιατί το Καστλ Χιλ, η γειτονιά που γεννήθηκε και πέρασε την εφηβεία της, είναι μία από τις συνοικίες του Μπρονξ, της περιοχής στην οποία εδρεύει το γήπεδο των Γιάνκις και ο πυρήνας των οπαδών τους.

Η δουλειά βέβαια είναι δουλειά και εδώ μιλάει το χρήμα. Εφόσον μάλιστα καταφέρουν ως ιδιοκτήτες να οδηγήσουν τους Μετς μέχρι την κατάκτηση του τίτλου, κάτι που δεν έχει τύχει να επαναληφθεί από το 1986, έχοντας χάσει δύο φορές σε τελικούς (World Series), τότε θ' αναγορευτούν σε ευεργέτες. Κι ας πήγαν κόντρα στο κοινό παρελθόν τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK