ΣΠΟΡ

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Α1 πόλο

Μία εβδομάδα νωρίτερα απ'ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα Α1 πόλο των ανδρών. Αιτία η μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής του του final-4 της Ευρωλίγκα, όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία (LEN).

default image

Μία εβδομάδα νωρίτερα απ’ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα Α1 πόλο των ανδρών. Αιτία η μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής του του final-4 της Ευρωλίγκα, όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία (LEN).

Ητελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα λάβει χώρα το διήμερο 22-23 Ιουνίου αντί 29-30/06 όπως ήταν προγραμματισμένη. Ετσι, τα play-off της Α1 πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 του ίδιου μήνα, οπότε, το πιθανότερο είναι να μετατεθεί από τις 18, για τις 11 Απριλίου η επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μελβούρνης.

Το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 8 Νοεμβρίου και η κανονική περίοδος θα λήξει στις 25 Μαϊου. Βέβαια, στις 23 Ιανουαρίου θα υπάρξει διακοπή για να αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ