Άλλαξε προπονητή η Ορμή

Άλλαξε προπονητή η Ορμή

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καλά-καλά το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και είχαμε την πρώτη…απώλεια. Την Κυριακή (16/10) η Ορμή ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Αλεξάντερ Ραντοσάβλιεβιτς και την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Πολύβιου Μπρακατσέλο!

Η «βαριά» ήττα της πατρινής ομάδας από την Αναγέννηση στην Άρτα (21-35) μία μέρα νωρίτερα αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, προκάλεσε τη μήνη της διοίκησης, η οποία σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την απομάκρυνση του Σέρβου προπονητή.

« Στην έναρξη του πρωταθλήματος στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Αναγέννηση Άρτας, παρακολουθήσαμε στα δύο ημίχρονα του αγώνα δύο αθλητικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο οι αθλήτριες μας στα ίσα αντιμετώπισαν την αντίπαλη ομάδα με αποτέλεσμα να τελειώσει το ημίχρονο ισόπαλο 15-15. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της ομάδας μας, Αλεξάντερ Ραντοσάβλιεβιτς επέτρεψε με "περίεργο" τρόπο το διασυρμό της ομάδας χωρίς να προστατέψει τις αθλήτριες του με αποτέλεσμα ημιχρόνου 20-6.

Επειδή το σκορ αυτό, είναι παράδοξο και επικίνδυνα περίεργο για τα χαρακτηριστικά που διαθέτει η ομάδα μας και σαφώς για τα ήθη του αθλήματος δημιουργεί σκέψεις, που δεν αρμόζουν στην αθλητική προσπάθεια της ομάδας μας και στο διοικητικό προγραμματισμό του σωματείου. Αναγκαζόμαστε να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τον κύριο Αλεξάντερ Ραντοσάβλιεβιτς, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία και την Κυριακή το πρωί του ανακοινώθηκε η απομάκρυνσή του και στη συνέχεια αποζημιώθηκε» αναφέρει η ανακοίνωση της Ορμής.

Λίγες ώρες αργότερα, η ομάδα της Αχαΐας εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε την συνεργασία της με τον Μπρακατσέλο: « Μετά την απομάκρυνση του Αλεξάντερ Ραντοσάβλιεβιτς από τον πάγκο του ΑΣΕ Ορμή Λουξ οι ιθύνοντες του πατρινού συλλόγου μετά συνεχείς επαφές με κορυφαίους Έλληνες και ξένους προπονητές κατέληξαν στον πρώην τεχνικό της ομάδας τον Πατρινό Πολύβιο Μπρακατσέλο. Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από το διοίκηση της Ορμή Λούξ να αναλάβει σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή την τεχνική ηγεσία της ομάδα».

24MEDIA NETWORK