Alonso: "Στην Ferrari ποτέ δεν κέρδιζα"

Ο Fernando Alonso δήλωσε πως έφυγε από την Ferrari γιατί δεν ήθελε άλλο να μένει εκτός βάθρου και για αυτό τον λόγο πήγε στην McLaren.

Alonso: "Στην Ferrari ποτέ δεν κέρδιζα"

Ο αντικαταστάτης του στην Ferrari, Sebastian Vettel, ήταν ο μεγάλος νικητής του Grand Prix της Μαλαισίας και σίγουρα αυτό δημιουργεί μία έξτρα πίεση στον Fernando Alonso, ο οποίος άφησε τους "Ιταλούς" γιατί δεν ήθελε άλλο να τερματίζει δεύτερος.

"Ήμουν 5 χρόνια στην Ferrari και τερμάτισα 3 φορές δεύτερος και δεν ήθελα να συμβεί για τέταρτη φορά. Αν κερδίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στο τέλος της σεζόν θα έχω διαφορετική άποψη. Αν τελειώσουν δεύτεροι, ή τρίτοι θα είμαι χαρούμενος για την απόφαση μου."

Στην συνέχεια μίλησε για το γεγονός πως στην Ferrari πολλές φορές πραγματοποιούσαν δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν, χωρίς όμως να έχουν την ίδια επιτυχία στην συνέχεια: " Υπήρχαν χρόνια στην Ferrari, όπως για παράδειγμα το 2013 που ήμασταν πολύ καλοί στην αρχή. Σημασία έχει όμως αν κερδίζεις τον Νοέμβρη. Εμείς ποτέ δεν κερδίζαμε τον Νοέμβρη και θέλω να κερδίσω τον Νοέμβρη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK