Αντιδικία με ΚΟΕ για την άμεση εφαρμογή της ποινής

Ανήμερα της απόφασης για την τιμωρία του Παναθηναϊκού, η ΚΟΕ αξίωσε να εκκενωθεί το Ιλίσιο κολυμβητήριο από τους φιλάθλους που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Γλυφάδα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αντιδικία με ΚΟΕ για την άμεση εφαρμογή της ποινής
INTIME SPORTS

Η κολυμβητική ομοσπονδία τιμώρησε την Τετάρτη (1/4) με δύο αγωνιστικές τους "πρασίνους" για όσα έγιναν στο ματς πρωταθλήματος του "Π. Καπαγέρωφ" με τον Εθνικό στις 14 Μαρτίου.

Ο Παναθηναϊκός τέθηκε αντιμέτωπος με την Γλυφάδα στο Ιλίσιο κολυμβητήριο την Τετάρτη (1/4, 20:00) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ανήμερα δηλαδή της απόφασης της ΚΟΕ.

Με βάση την προκήρυξη της ομοσπονδίας, η απόφαση είναι άμεσα εφαρμοστέα, ωστόσο ο πειθαρχικός της κώδικας αναφέρει ότι η ποινή θα έπρεπε να εφαρμοστεί μετά από δύο ημέρες.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, πριν από την έναρξη του ματς κατατέθηκε ένσταση από τον Παναθηναϊκό διότι κατά την άποψη των ανθρώπων του έπρεπε ο αγώνας να γίνει με κόσμο.

Στην ένταση που υπήρξε και στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο έφορος Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος στο γ' οκτάλεπτο και ο προπονητής Κώστας Λούδης στο 1.30 πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Στα πέναλτι ο Παναθηναϊκός

24MEDIA NETWORK