Αναχώρησε για Λειψία η Εθνική Γυναικών

Αναχώρησε για Λειψία η Εθνική Γυναικών
Αναχώρησε το πρωίτης Πέμπτηςαπό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη Λειψία μέσω Μονάχο το πρώτο γκρουπ της εθνικής μας ομάδας στίβου των γυναικών προκειμένου να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό κύπελλο κλειστού το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα αναχώρησαν δέκα αθλήτριες, που δήλωσαν αισιόδοξες για καλή παρουσία στη διοργάνωση και με στόχο των επίτευξη Πανελληνίων και ατομικών ρεκόρ, ενώ το δεύτερο γκρουπ με τις Ειρήνη Τερζόγλου, Μαρία Χοτοκουρίδου και Ελευθερία Παπαδοπούλου θα «πετάξει» το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη μέσω Βιέννης.

«Η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν βολεύει την εθνική ομάδα λόγω των αγωνισμάτων που θα γίνουν και σε συνδυασμό με τις απουσίες πολλών αθλητριών μας από τον κλειστό στίβο λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων. Είμαστε όμως αισιόδοξοι για την συμμετοχή μας και πιστεύω ότι μπορούμε να σημειώσουμε δύο νέα Πανελλήνια ρεκόρ και τουλάχιστον δύο ατομικά. Θα είμαστε ευχαριστημένοι αν καταφέρουμε να πάρουμε μια καλύτερη θέση από την 7η που είχαμε πάρει πέρυσι», δήλωσε ο εθνικός προπονητής, Οδυσσέας Παπατώλης.

«Θα προσπαθήσω για το καλύτερο ώστε να βοηθήσω την εθνική ομάδα. Στους αγώνες αυτούς οι κούρσες είναι κυρίως τακτικής και δεν γίνονται μεγάλες επιδόσεις», δήλωσε η Νάντια Εφεντάκη που θα αγωνιστεί στα 1.500μ, ενώ από την πλευρά της η Φλώρα Ρεντούμη (60μ εμπόδια) είπε: «Θα γίνει ένας καλός αγώνας, αφού τέσσερις κοπέλες έχουμε κοντινούς χρόνους. Εγώ έχω βέβαια την 4η επίδοση από τις συμμετέχουσες αλλά αισιοδοξώ ότι θα πάω καλά. Πιστεύω ότι θα γίνει μια γρήγορη κούρσα».

Η Εύη Νεσούδη η οποία στη Λειψία θα τρέξει στα 60μ, τόνισε: «Στόχος μου είναι το ατομικό ρεκόρ και μια καλή θέση. Εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες της αποστολής να πάνε πολύ καλά και να κάνουν ατομικά ρεκόρ. Για μένα θα είναι ο προτελευταίος αγώνες πριν τη Βουδαπέστη, αφού την Κυριακή θα πάρω μέρος στο μίτινγκ της Καρλσρούης».

Αισιόδοξη δήλωσε και η Χρύσα Γκουντενούδη (400μ) κατά την αναχώρηση, η οποία επεσήμανε: «Θα είναι ένας καλός αγώνας, με καλές συμμετοχές. Αισιοδοξώ ότι θα τρέξω ακόμη καλύτερα, δεδομένου ότι οι αντίπαλές μου έχουν καλύτερες επιδόσεις και αυτό θα με βοηθήσει να κάνω έναν καλύτερο χρόνο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK