Ανανέωσαν Ντόσκας και Δελακάς

Για άλλον ένα χρόνο τουλάχιστον θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού ο Γιώργος Ντόσκας και ο Βαγγέλης Δελακάς.

Ανανέωσαν Ντόσκας και Δελακάς

Οι δύο έμπειροι πολίστες, πολύτιμα στελέχη στην πορεία κατάκτησης του νταμπλ, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους Πειραιώτες και αμφότεροι δήλωσαν ευχαριστημένοι από την παραμονή τους.

" Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχίσουμε μαζί για μένα ήταν απλά θέμα κάποιων λεπτών να μιλήσω και να συμφωνήσω. Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και θα παραμείνει για πολλά χρόνια στο ψηλότερο σκαλί. Η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά και στην Ευρώπη και θα τα καταφέρει τα επόμενα χρόνια", τόνισε ο Γιώργος Ντόσκας.

Ανανέωσαν Ντόσκας και Δελακάς
INTIME SPORTS

" Αγωνίζομαι δέκα χρόνια στον Ολυμπιακό και όταν μου πρότειναν ν’ ανανεώσω δέχτηκα αμέσως. Ευχαριστώ τον κ. Κουντούρη και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είναι τιμή μου να παίζω στον Ολυμπιακό και είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα. Θεωρώ ότι με τις κινήσεις και το πλάνο που έχει η διοίκηση ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να κατακτά για χρόνια τους εγχώριους τίτλους αλλά και θα κάνει και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη", δήλωσε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Δελακάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ