Ανδρεάδης: "Θα το έχαναν ό,τι κι αν έκαναν"

Σίγουρος για την κατάκτηση του τίτλου απο την πρώτη στιγμή, ήταν ο Ανδρέας Ανδρεάδης, παρά το γεγονός ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν απο τον Παναθηναϊκό το πρώτο παιχνίδι των τελικών.

Ανδρεάδης: "Θα το έχαναν ό,τι κι αν έκαναν"
Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αν οι “ερυθρόλευκοι” ήταν συγκεντρωμένοι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έχαναν το πρωτάθλημα ό,τι κι αν έκαναν οι “πράσινοι”. Παράλληλα αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα της καρδιάς του, μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πρωταθλητές, ενώ τόνισε πως είναι ευχής έρον να παραμείνει στον Πειραιά ο Ιβάν Μίλκοβιτς.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε στον Sentra 103....

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: « Οι ομάδες παρουσιάστηκαν διαφορετικές στα πλέι οφ. Εμείς από τη μεριά μας εκμεταλλευτήκαμε τις απουσίες του Παναθηναϊκού και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ήταν ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, ήμασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι έκλεισε καλά η χρονιά».

Για την επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό: « Αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου. Πήγα στην ομάδα που υποστήριζα από μικρός. Αν με ήθελε ο Παναθηναϊκό μπορεί και να έμενα. Όταν υπήρχε η πρόταση του Ολυμπιακού εγώ ήδη είχα αρχίσει να μιλάω με τον Τάσο Τεντζέρη για το αν θέλει να με κρατήσει η ομάδα. Από εκεί και πέρα κοίταξα το μέλλον μου».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισαν: « Όλες οι ομάδες παρουσίασαν οικονομικά προβλήματα. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και η Πάτρα και ο Παναθηναϊκός, απλά είναι ένα μήνα πιο μπροστά από εμάς. Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση πρέπει να δείξουμε υπομονή. Είμαστε σε μεγάλη ομάδα και δεν θα χάσουμε τα λεφτά μας. Κάνουμε πρωταθλητισμό και αγωνιζόμαστε για το πρωτάθλημα και τις διακρίσεις. Εμείς το βγάλαμε προς τα έξω και φάνηκαν τα προβλήματα μας. Οι μόνες καλές ομάδες που έχουν πληρωμές είναι ο Ηρακλής, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης».

Αν φοβήθηκε κάποια στιγμή ότι μπορεί να χαθεί ο τίτλος: « Στο πρώτο παιχνίδι πήγαμε για τη νίκη και... καταφέραμε να χάσουμε. Σε αυτή τη σειρά των τελικών παίζαμε μόνοι μας. Ο Παναθηναϊκός ό,τι κι να έκανε θα έχανε το πρωτάθλημα αν εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι».

Για τον Ιβάν Μίλκοβιτς: « Ο Ιβάν είναι καλό παιδί. Πρώτα είναι ηγέτης έξω από το γήπεδο και μετά μέσα. Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου στη θέση του. Ευχής έργον να μείνει στον Ολυμπιακό. Ήδη ο κ. Μαρινάκης έχει καταθέσει πρόταση, πλέον είναι στο χέρι του. Ξέρω ότι θέλει να μείνει, περνάει καλά στην Ελλάδα».

Για το μέλλον του Ολυμπιακού
: « Ο Ολυμπιακός πέρυσι άλλαξε εννέα παίκτες από τους 12. Έμειναν ο Τζουριτς, ο Μίλκοβιτς και ο Σουλτανόπουλος. Φέτος με τις ανάλογες κινήσεις θα επανδρωθεί η ομάδα για να διεκδικήσει ξανά Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα θα είναι ευχής έργον να βρεθεί κάποιος επιχειρηματίας, γιατί ο πρόεδρος της ομάδας ο κ. Συγγελίδης είναι μόνος του. Χωρίς χορηγούς δε μπορεί να ανταποκριθεί είναι πολλά τα λεφτά».

Για τους δύο προπονητές που είχε φέτος ο Ολυμπιακός (Κρίστιανσον - Καλμαζίδης)Το στήσιμο το έκανε ο Κρίστιανσον. Έπειτα ο Καλμαζίδης μας οδήγησε στις έξι καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου και κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα. Είναι ένας νέος προπονητής, έχει όρεξη για δουλειά, έχει μάθει πολλά δίπλα στον Κρίστιανσον. Είναι στο χέρι του να κάνει καλή πορεία προπονητή».

Για την εθνική ομάδα: « Από αύριο ξεκινά προπόνηση για τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Θα παίξουμε το φιλικό της Κυριακής, θα κάνουμε μία προπόνηση τη Δευτέρα και την Τετάρτη φεύγουμε για Λετονία. Όταν δουλεύεις με οργάνωση και έχεις πλάνο τότε η ομάδα πάει καλά. Αν μείνει αυτή την διετία ο Μέιφορθ στην Ελλάδα η εθνική θα παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο».

Για την κόντρα των οπαδών των δύο «αιωνίων»
: « Αυτή η κόντρα θα υπάρχει πάντα. Από εκεί και πέρα οι διοικήσεις πρέπει να λάβουν τα ανάλογα μέτρα για να διεξάγεται σωστά το πρωτάθλημα. Όποιος συλλαμβάνεται δεν έχει κυρώσεις. Στον αγώνα της Τετάρτης ήρθαν οπαδοί του ποδοσφαίρου και έγιναν επεισόδια εκτός γηπέδου. Ευτυχώς χθες δεν έγινε κάτι τραγικό. Εδώ που φτάσαμε αυτό το θεωρούμε φυσιολογικό».





















News 24/7

24MEDIA NETWORK