Άννα Κορακάκη: with a license to kill

Με το πιστόλι ανά χείρας, η Άννα Κορακάκη δεν αστειεύεται. Με συνολικό σκορ 242,9 ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Όσιγιεκ.

Anna Korakaki of Greece cries during the victory ceremony for the women's 25-meter pistol event at the Olympic Shooting Center at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, Aug. 9, 2016. (AP Photo/Hassan Ammar)
Anna Korakaki of Greece cries during the victory ceremony for the women's 25-meter pistol event at the Olympic Shooting Center at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, Aug. 9, 2016. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Η Άννα Κορακάκη έχει σταθερό χέρι. Γνωστό. Και από τη στιγμή που είχε βάλει στόχο το μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Όσιγιεκ στην Κροατία, έμοιαζε δεδομένο πως θα το πετύχει. Έτσι έγινε. Η σπουδαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε για άλλη μια φορά ότι με το πιστόλι ανά χείρας δεν αστειεύεται, έτσι με συνολικό σκορ 242,9 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10 μέτρα!

Μια επιτυχία ξεχωριστή για την Κορακάκη, αφού είναι η πρώτη φορά που ανέβηκε στο βάθρο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η οποία ήρθε να προστεθεί σε αυτές του χρυσού και χάλκινου μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, του χρυσού σε Παγκόσμιο, ασημένιου σε European Games και ξανά χρυσού σε Μεσογειακούς Αγώνες.

"Έγινε! Το πρώτο μου μετάλλιο ως γυναίκα σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με φοβερό τελικό! Πετάω από χαρά!!" έγραψε η Άννα Κορακάκη στα social media, πανηγυρίζοντας για το ασημένιο μετάλλιο στο Όσιγιεκ.

Photo credits: AP Photo/Hassan Ammar

News 24/7

24MEDIA NETWORK