Άνοδος για Χανιά και Αργοστόλι
Τα Χανιά και το Αργοστόλι είχαν από την αρχή της φετινής Α2 ανδρών δείξει ότι είναι τα μεγάλα φαβορί για τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα "σαλόνια" και την Κυριακή (17/07), που έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος, πήραν και επίσημα στα χέρια τους το πολυπόθητο εισιτήριο.
Οι Κρητικοί πέρσι την άνοιξη είχαν γράψει την πιο “μαύρη” σελίδα της ιστορίας τους, καθώς είχαν υποβιβαστεί για πρώτη τους φορά, ωστόσο ένα χρόνο αργότερα κατάφεραν να πετύχουν την άνοδο, επιστρέφοντας όσο πιο γρήγορα γινόταν στην μεγάλη κατηγορία. Το Αργοστόλι, από την άλλη πλευρά, ήταν φέτος νεοφώτιστο στο δεύτερο τη τάξει εθνικό πρωτάθλημα αλλά αυτό μόνο στα λόγια, αφού στην πράξη άλλα έδειξε.
Όσον αφορά τον υποβιβασμό, στη Β΄ εθνική θα παίξουν την επόμενη σεζόν ο Άγιος Νικόλαος και το Περιστέρι, καθώς δεν κατάφεραν να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις του ομίλου για τις θέσεις 7-12.