ΣΠΟΡ

Ανοδος και πρόκριση για Δανιηλίδου

Η ανακοίνωση της παγκόσμιας κατάταξης τένις των Γυναικών βρήκε τη Λένα Δανιηλίδου δύο θέσεις πιο πάνω σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται, πλέον, στο νούμερο 53 αλλά τα ευχάριστα νέα δεν σταμάτούν εδώ καθώς κατάφερε να προκριθεί και στο κυρίως ταμπλώ του τουρνουά του Πεκίνου (China Open) των 600.000 δολαρίων.

default image
Η ανακοίνωση της παγκόσμιας κατάταξης τένις των Γυναικών βρήκε τη Λένα Δανιηλίδου δύο θέσεις πιο πάνω σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται, πλέον, στο νούμερο 53 αλλάτα ευχάριστα νέα δεν σταμάτούν εδώ καθώς κατάφερε να προκριθεί και στο κυρίως ταμπλώ του τουρνουά του Πεκίνου (China Open) των 600.000 δολαρίων.

Η Δανιηλίδου κέρδισε με το σπαθί της μία θέση στις 32 του τουρνουά πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στους τρεις προκριματικούς γύρους. Ούσα στο νούμερο 1 του ταμπλώ των προκριματικών, στον πρώτο γύρο απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την Κινέζα, Σένγκναν Σαν (6/0, 6/0).

Στον δεύτερο γύρο χρειάστηκε τρία σετ για να κάμψει την αντίσταση της Ουκρανής, Γιουλία Φεντόσοβα (6/1, 6/7(4), 6/2) ενώ το πρωί της Δευτέρας (18/09) στον τελικό των προκριματικών, “καθάρισε” εύκολα την Ρωσίδα, Αλίνα Ζίντκοβα (6/1, 6/1) σε μία ώρα και 21 λεπτά.

Η Δανιηλίδου θα πάρει μέρος και στο διπλό του τουρνουά. Εχοντας παρτενέρ την Ισπανίδα, Αναμπελ Μεντίνα Γκαρίγκες θα αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο του πρώτου γύρου τις Εμμα Λάινε (Φινλανδία) και Μαρία Χοσέ Σάντσες Μαρτίνεθ (Ισπανία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ