Ανοίγει μετά από 11 χρόνια το Σίλβερστοουν

Πρόσβαση στο πιτ λέιν του Σίλβερστοουν θα έχουν μετά από 11 ολόκληρα χρόνια οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 ετών από τη διεξαγωγή του Grand Prix.

Ανοίγει μετά από 11 χρόνια το Σίλβερστοουν

Η είδηση είχε γίνει γνωστή από τον Απρίλιο, ενώ την Παρασκευή δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες προς τους ενδιαφερόμενους για το Grand Prix που θα γίνει το τριήμερο 4-6 Ιουλίου.

Τα άτομα που θα προμηθευθούν τα ειδικά εισιτήρια, θα αποκτούν πρόσβαση από τη βόρεια πλευρά της πίστας και θα έχουν τη δυνατότητα να πλησιάσουν στα paddocks του GP2, του GP3 και του Porsche Supercup.

Οι διοργανωτές, εξάλλου, σχεδιάζουν αγώνες επίδειξης με μονοθέσια που έγραψαν ιστορία στη βρετανική πίστα, όπως η Matra MS80 του Jackie Stewart, η Williams FW11b του Nigel Mansell και η MP4-23 του Lewis Hamilton.

"Το Σίλβερστοουν είναι το πνευματικό σπίτι της Formula 1 και θα πρέπει όλοι να αισθανόμαστε υπερήφανοι για την πίστα που φιλοξενεί το 50ό Grand Prix του.

Έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και μία πλούσια κληρονομιά που δεν συνηθίζεται. Παραμένει ένα από τα πιο συναρπαστικά Grand Prix εξαιτίας και του πάθους των θεατών. Ελπίζω να δώσω το "παρών" και να θυμηθώ κάποια από τα μονοθέσια που μου χάρισαν τη νίκη στο Σίλβερστοουν", δήλωσε ο Nigel Mansell.

News 24/7

24MEDIA NETWORK