Άνοιξε ο δρόμος για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα προβεί σε Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα την προκήρυξη εκλογών, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Άνοιξε ο δρόμος για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της "μάνας του λόγου" είναι συνεχείς και στα τέλη Μαΐου αναμένεται να έχουμε παραίτηση της παρούσας διοίκησης, με σκοπό την διεξαγωγή εκλογών. Έτσι, ο δρόμος για την ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ανοίγει, αν φυσικά πάνε όλα καλά στον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού Α.Ο.

"O Παναθηναϊκός Α.Ο. θα προκηρύξει Γενική Συνέλευση για το Σάββατο 27 Μαΐου, ώρα 18:00, στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «Παύλος Γιαννακόπουλος». Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

1. Έγκριση ενεργειών σχετικά με την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τη στέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Γουδή,

2. Λογοδοσία Δ.Σ.,

3.Έκθεση Έξελεγκτικής Επιτροπής,

4. Έγκριση απολογισμού ληξάσης περιόδου ,

5. Απαλλαγή της απερχόμενης Διοίκησης,
6. Παρουσίαση του σχεδιασμού από πλευράς των υποψηφίων σχετικά με την επόμενη αγωνιστική χρονιά, την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή και το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των χρεών του Α.Ο., και

7. Διενέργεια Εκλογών.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία η Συνέλευση θα γίνει, στις 4/06/2017 την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Δικαίωμα παρακολούθησης των εργασιών της Συνέλευσης έχουν όλα τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, και δικαίωμα ψήφου τα ταμειακώς ενημερωμένα παλαιά μέλη καθώς και όσα εκ των νέων μελών, βάσει του καταστατικού, έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους.

Παρακαλούνται τα μέλη να δώσουν το παρών στην πρώτη Γεν. Συνέλευση".

24MEDIA NETWORK