"Αντίο" στην Εθνική από Γκόλια, Ψαθά

Μετά από αρκετά χρόνια προσφοράς στις Εθνικές μας ομάδες όλων των ηλικιών η Γρηγορία Γκόλια και η Άννα Ψαθά αποφάσισαν να αποσυρθούν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

"Αντίο" στην Εθνική από Γκόλια, Ψαθά

Μετά από αρκετά χρόνια προσφοράς στις Εθνικές μας ομάδες όλων των ηλικιών η Γρηγορία Γκόλια και η Άννα Ψαθά αποφάσισαν να αποσυρθούν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Όπως γνωστοποίησαν οι δύο αθλήτριες είναι προσωπική τους επιλογή, προτιμώντας να αφοσιωθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας τους, του Αθηναϊκού.

Εν τω μεταξύ, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Στιγκ Γιόχανσον ανακοίνωσε την Παρασκευή (04/11) τις 17 αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πρόκειται για τις Φανή Βυζέλη (Παναθλητικός), Αθανασία Χαλκίδου (Νέα Ιωνία), Στέλλα Γιούπη (Νέα Ιωνία), Βασιλική Γεωργίου (Ελπίδες Δράμας), Άννα Γιουρούκη (Άρης Θεσσαλονίκης), Γεωργία Δωροθέου, Νίκη Μαυρογιώργη (Νέα Ιωνία), Ελένη Πόταρη (Ορμή Πάτρας), Αναστασία Πάτσιου (Ρεμούντας Καναρίων Νήσων-Ισπανία), Αλεξάνδρα Σκουτέλα (Αναγέννηση Άρτας), Ιωάννα Φωτιάδου (Αναγέννηση Άρτας), Φωτεινή Λαφάρα (Νέα Ιωνία), Βιβή Καζάκη (Μπάγερν Λεβερκούζεν Γερμανίας), Βασιλική Σκάρα (Αναγέννηση Άρτας), Κατερίνα Βαχανελίδου (Άρης Θεσσαλονίκης), Μιχαέλα Μιχαλοπούλου (Άρης Νικαίας) και Ελένη Ποιμενίδου (Ορμή Πάτρας).

Οι προαναφερόμενες θα συμμετάσχουν στο πρώτο προπονητικό καμπ, που θα διεξαχθεί στο Αμύνταιο στο διάστημα 8-14 Νοεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια στη Σόφια με την Εθνική Βουλγαρίας (15, 17/11) και ένα στο Νις της Σερβίας με την Ναΐσα Νις.

Στις 21 του μήνα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία και την πόλη Λάγκος, εκεί όπου θα λάβουν χώρα τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού με τη συμμετοχή ακόμα της Φινλανδίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Πορτογαλίας, της Λιθουανίας και της Σλοβακίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK