Απαγόρευση εισόδου σε γονέα για εξύβριση και απειλές

Το Δ.Σ. της Παναχαϊκής αποφάσισε την απαγόρευση εισόδου γονέα αθλητριών από το γήπεδο έπειτα από εξύβριση και απειλές που εκτόξευσε σε βάρος αθλητριών.

Απαγόρευση εισόδου σε γονέα για εξύβριση και απειλές

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί σε επεισόδια σε αγώνες υποδομών με πρωταγωνιστές τους γονείς των αθλητών. Αυτή τη φορά είχαμε ένα ακόμα επεισόδιο όπου πατέρας σε αγώνα Κορασίδων ξύβρισε με βαρύτατες φράσεις και απείλησε τον προπονητή της Παναχαϊκής.

Μάλιστα, η συμπεριφορά του ήταν τέτοια που προκάλεσε τη λιποθυμία μιας αθλήτριας.

Έτσι, η διοίκηση της Παναχαϊκή προχώρησε σε μια πρωτόγνωρη όσο και ουσιαστική απόφαση. Επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στον συγκεκριμένο γονέα και κοινοποίησε την απόφασή της στην αστυνομία για να πάρει τα απαραίτητα μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναχαϊκής Γ.Ε. θέλει να ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα της Ε.Α.Π., τις αθλήτριες, τους γονείς, τους φιλάθλους και τους διαιτητές για την απαράδεκτη συμπεριφορά πατέρα αθλητριών του σωματείου μας, ο οποίος κατά τη διάρκεια αγώνα που έγινε την Παρασκευή 16/5/2014 ανάμεσα στις ομάδες των Κορασίδων Ε.Α.Π. - Π.Γ.Ε. εξύβρισε με βαρύτατες φράσεις και απείλησε τον προπονητή της ομάδας μας κ. Κοκκόλα Κυριάκο.

Η συμπεριφορά του αυτή πέραν του ότι είναι αντιαθλητική είναι χουλιγκανισμός, δεν δίνει καθόλου καλό παράδειγμα σε αθλήτριες μικρής ηλικίας, επιπλέον δε άπτεται και διατάξεων του Ποινικού Κώδικα, είχε δε ως αποτέλεσμα τη λιποθυμία αθλήτριας από την ένταση, καθώς και φόβο σε όλη την ομάδα του σωματείου μας. Το Δ.Σ. καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές σε βάρος προπονητών, παραγόντων, αθλητών και αθλητριών τόσο του σωματείου μας αλλά και των υπολοίπων σωματείων.

Για το λόγο αυτό συγκάλεσε Δ.Σ. το Σάββατο 17/5/2014 και αποφάσισε την απαγόρευση εισόδου του εν λόγω γονέα στους αγώνες της ομάδος μας μέχρι τη λήξη της τρέχουσας περιόδου όπου και θα επανεξετασθεί το θέμα. Η απόφαση αυτή γνωστοποιήθηκε στο Α' Αστυνομικό Τμήμα Πατρών για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων σύμφωνα με το άρθρο 41Δ παρ.19 του Ν.2725/1999.

Επίσης, θέλουμε να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή της ομάδος κ. Κοκκόλα Κυριάκο ο οποίος με το ήθος που τον διακρίνει κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει το έργο του παρά τα όσα αισχρά άκουγε τα οποία θα έκαναν και τον ψυχραιμότερο να αγανακτήσει και να αντιδράσει. Αντιθέτως, έχοντας το μυαλό στον αγώνα και στη διαφύλαξη των αθλητριών επέδειξε αξιοθαύμαστη συμπεριφορά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK