Απάντηση σε ΠΑΟΚ

Στην αντεπίθεση πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας (31/10) ο Ηρακλής όσον αφορά στα όσα καταλογίζει ο ΠΑΟΚ στον Αλέκο Λεώνη (σ.σ. σύμφωνα με τον «δικέφαλο του Βορρά» επιτέθηκε φραστικά στον Γιάννη Μέλκα και τον Δημήτρη Αντωνιάδη).

Απάντηση σε ΠΑΟΚ

Στην αντεπίθεση πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας (31/10) ο Ηρακλής όσον αφορά στα όσα καταλογίζει ο ΠΑΟΚ στον Αλέκο Λεώνη (σ.σ. σύμφωνα με τον «δικέφαλο του Βορρά» επιτέθηκε φραστικά στον Γιάννη Μέλκα και τον Δημήτρη Αντωνιάδη). Ο «γηραιός» εξέδωσε ανακοίνωση, το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής:

« Το ήθος και το ύφος του προπονητή της ομάδας κ.Αλέκου Λεώνη που επί δέκα συνεχή χρόνια δίνοντας πολύ πιο κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια, επέδειξε άμεμπτη συμπεριφορά δεν μας επιτρέπουν σε καμία περίπτωση να δεχθούμε ως αληθή τα όσα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ καταμαρτυρούν στην ανακοίνωση τους. Γεγονότα τα οποία είδαν και άκουσαν μόνο αυτοί και κανείς άλλος από τους συντελεστές του παιχνιδιού (διαιτητές γυμνασίαρχος) καθώς και οι δημοσιογράφοι αλλά και οι φίλοι του αθλήματος που βρίσκονταν στο γήπεδο της Πυλαίας.

Αδιάψευστος μάρτυρας για όλα αυτά είναι η κρατική τηλεόραση ΕΤ-3 η οποία και μετέδωσε απευθείας τον αγώνα. Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους ανακοινώσεις δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο παραγόντων που εκπροσωπούν μεγάλα σωματεία όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα θέλαμε επίσης να δηλώσουμε ότι ο ΓΣ Ηρακλής σέβεται όλα τα σωματεία, πολύ περισσότερα τα τις πόλεις μας αλλά και τους φιλάθλους τους».

Δήλωση για το θέμα έκανε και ο Αλέκος Λεώνης. « Όλα ξεκίνησαν με τον δικό μου πανηγυρισμό και αδιάψευστος μάρτυρας είναι η τηλεόραση. Δεν έκανα καμία χειρονομία και είπα τα εξής «δεν θα μας αφήσετε να πανηγυρίσουμε;». Από δω και πέρα όμως τον λόγο θα πάρουν οι δικηγόροι. Είναι αλήθεια ότι δεν έχω τίποτα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ με τον οποίο είχαμε καλές σχέσεις. Αλλά σημαντικό είναι το γεγονός ότι όλη την προηγούμενη εβδομάδα ακούγονταν διάφορα περί μεγάλων πριμ που θα έδινε ο κ. Ανδρέου στους παίκτες του για νίκη επί του Ηρακλή και έπειτα γύρισα και είπα «τώρα πάρτε το πριμ από τον Αλβανό», αν παρεξηγήθηκε ζητάω ειλικρινά συγνώμη. Εμένα σε μία άλλη χώρα όπου θα εργαζόμουν εάν με αποκαλούσαν Έλληνα δεν θα παρεξηγούμουν ».

Και συνέχισε: « Όσον αφορά αυτό που συνέβη με τον Γιάννη Μέλκα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει αχαριστία. Ο Μέλκας φόρεσε χρόνια την φανέλα του Ηρακλή αλλά πληρώθηκε καλά. Είναι όμως λάθος να δαγκώνεις το χέρι που σε βοηθάει. Βέβαια όσο για το όσα ειπώθηκαν με τον κ. Αντωνιάδη πρέπει να πω ότι ο καθένας έχει την δική του ιστορία αλλά εγώ δεν δέχομαι από κανέναν τσαμπουκάδες ».

Ολοκληρώνοντας, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» επεσήμανε: « Και τέλος πρέπει να πω ότι βρισκόμουν στο γήπεδο για περισσότερη από μισή ώρα μετά την λήξη του αγώνα χωρίς κανείς να με καλέσει στην Συνέντευξη Τύπου. Ενώ δεν ξέρω για ποιο λόγο υπάρχουν αναλήθειες σχετικά με τον εκπρόσωπο της Λίγκας ο οποίος είπε να μην με φωνάξουν στην Συνέντευξη Τύπου. Όλα αυτά είναι αστεία πράγματα τα οποία και θα μελετήσει ο δικηγόρος μου, εγώ έχω ποιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK