Απάντηση της ΚΟΕ στον Παναθηναϊκό

Ανακοίνωση με την οποία απαντάει στον Παναθηναϊκό εξέδωσε η ΚΟΕ για το θέμα της εκτέλεσης της ποινής η οποία επιβλήθηκε στον σύλλογο. Eίχε προηγηθεί ανακοίνωση των "πράσινων".

Απάντηση της ΚΟΕ στον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Σχετικά με ανακοίνωση του σωματείου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ (6-4-2015), για την απόφαση τιμωρίας του από τον Αθλητικό Δικαστή, η ΚΟΕ επιθυμεί να ενημερώσει την υγιή αθλητική κοινή γνώμη για τα εξής:1. Η υπ' αριθμόν 24/1-4-2015 απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, περί τιμωρίας του Σωματείου Παναθηναϊκός ΑΟ (τμήμα υδατοσφαίρισης) με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών της έδρας του, ασφαλώς και δεν εξεδόθη από την ΚΟΕ, όπως άλλωστε δεν εκδίδονται όλες οι σχετικές αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή.

2. Η ΚΟΕ, ούτε συμμετείχε, ούτε ενεπλάκη στις διαδικασίες έκδοσης της ως άνω απόφασης.

3. Η ΚΟΕ, είναι εκ του νόμου υποχρεωμένη ΑΠΑΡΑΒΑΤΑ να εφαρμόζει τις δικαστικές αποφάσεις.

4. Η ΚΟΕ, εφαρμόζει τις δικαστικές αποφάσεις χωρίς να έχει κανένα νόμιμο δικαίωμα να τις κρίνει (οι δικαστικές αποφάσεις δεν κρίνονται, απλά εφαρμόζονται).

5. Ο Παναθηναϊκός ΑΟ, εσκεμμένα αποκρύβει την αλήθεια:Α. Ότι ο νομικός του σύμβουλος, σε επικοινωνία με το γραφείο του Αθλητικού Δικαστή, έγινε άμεσα κοινωνός από τα αρμόδια όργανα του Αθλητικού Δικαστή και όχι της ΚΟΕ, πως η ποινή ισχύει από τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΝΟ Γλυφάδας.Β. Ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία του εφόρου υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού κ. Μαρίνου Θεοφιλόπουλου, μέσα από τα γραφεία της ΚΟΕ (1-4-2015) με τη γραμματέα του Αθλητικού Δικαστή, του ανακοινώθηκε πως η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Σημειωτέον ότι ουδείς έχει το δικαίωμα να μην εφαρμόζει δικαστική απόφαση, είτε κατά τη γνώμη του είναι δίκαιη ή άδικη. Το ίδιο φυσικά ισχύει για την ΚΟΕ, συνεπάγεται – στην περίπτωση μας – για τον Παναθηναϊκό, αλλά και κάθε άλλο Σωματείο.

Μετά τα πιο πάνω, αληθέστατα και αναμφισβήτητα, προς τι ακριβώς το «μένος» του Παναθηναϊκού κατά της ΚΟΕ;Γιατί άραγε απέκρυψαν, στον Παναθηναϊκό, τις σχετικές επικοινωνίες του νομικού συμβούλου και του εφόρου τους με το γραφείο του Αθλητικού Δικαστή, για τα προβλεπόμενα της απόφασης;Μήπως η τακτική αυτή αποσκοπεί σε κάτι ...άλλο και απλά το συμβάν με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή αποτελεί τη φόρμουλα για τον όποιο σκοπό τους;Σ' ότι αφορά την πρόσκληση του Παναθηναϊκού προς τον κ. υφυπουργό Αθλητισμού, να διεξαγάγει έλεγχο στην ΚΟΕ, για να ... ανακαλύψει δήθεν τι συμβαίνει σ' αυτή την Ομοσπονδία (αλήθεια ο Παναθηναϊκός τώρα το ... ανακάλυψε επειδή τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή;), δίνει την αίσθηση της «απειλής».Η ΚΟΕ είναι εδώ και ευπρόσδεκτη φυσικά σε κάθε διαδικασία ελέγχου.

Αποτελεί άλλωστε νόμιμο δικαίωμα του κάθε υφυπουργού και απορρέει από το νόμο 2725/99. Επομένως είναι τουλάχιστον ατόπημα κάποιοι να το χρησιμοποιούν ως απειλή εναντίον μας.Καλούμε λοιπόν, το ιστορικό και μεγάλο Σωματείο Παναθηναϊκός ΑΟ (κυριολεκτούμε σ' αυτό) να μας γνωρίσει άμεσα ποια στοιχεία έχει απ' αυτά τα γενικόλογα που καταμαρτυρά εναντίον μας.Αν δεν το πράξει άμεσα, οι συντάκτες και οι εμπνευστές αυτής της ανακοίνωσης τους, είναι απλά συκοφάντες.

24MEDIA NETWORK