Απέκτησε Κόιστρα ο Ολυμπιακός

Ο Ολλανδός κεντρικός, Βίτσε Κόιστρα, είναι η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Δεν αποκλείεται να γίνει και άλλη κίνηση άμεσα.

Απέκτησε Κόιστρα ο Ολυμπιακός

Το κενό που είχε προκύψει με τις αποδεσμεύσεις του Νίκου Σμαραγδή και του Παναγιώτη Πελεκούδα φρόντισε να καλύψει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι ήταν σε αναζήτηση κεντρικού με τον Δημήτρη Καζάζη να επιλέγει τον Βίτσε Κόιστρα.

Ο 32χρονος Ολλανδός κεντρικός αποχώρησε από την Μολφέτα και ο Ολυμπιακός τον έκανε δικό του.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και έχει αγωνιστεί στην Ολλανδία, την Ιταλία και την Πολωνία. Η άφιξη του αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να κοιτούν την αγορά και εάν προκύψει κάτι το εξαιρετικό θα κάνουν την κίνησή τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του WYTZE KOOISTRA. O διεθνής Ολλανδός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο WYTZE KOOISTRA έχει ύψος 2.09μ. γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1982 στη Ολλανδία και αγωνίζεται ως κεντρικός.

Μέχρι πρότινος έπαιζε στην Μολφέτα (Ιταλία) ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ράντομ (Πολωνία, σεζόν 2013-2014), Μπλετσάτο (Πολωνία, 2011-2013) και Μόντενα (2008-2011).

Είναι διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας και μετράει περισσότερες από 250 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK