Απέκτησε Κόιστρα ο Ολυμπιακός

Ο Ολλανδός κεντρικός, Βίτσε Κόιστρα, είναι η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Δεν αποκλείεται να γίνει και άλλη κίνηση άμεσα.

Απέκτησε Κόιστρα ο Ολυμπιακός

Το κενό που είχε προκύψει με τις αποδεσμεύσεις του Νίκου Σμαραγδή και του Παναγιώτη Πελεκούδα φρόντισε να καλύψει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι ήταν σε αναζήτηση κεντρικού με τον Δημήτρη Καζάζη να επιλέγει τον Βίτσε Κόιστρα.

Ο 32χρονος Ολλανδός κεντρικός αποχώρησε από την Μολφέτα και ο Ολυμπιακός τον έκανε δικό του.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και έχει αγωνιστεί στην Ολλανδία, την Ιταλία και την Πολωνία. Η άφιξη του αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να κοιτούν την αγορά και εάν προκύψει κάτι το εξαιρετικό θα κάνουν την κίνησή τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του WYTZE KOOISTRA. O διεθνής Ολλανδός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο WYTZE KOOISTRA έχει ύψος 2.09μ. γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1982 στη Ολλανδία και αγωνίζεται ως κεντρικός.

Μέχρι πρότινος έπαιζε στην Μολφέτα (Ιταλία) ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ράντομ (Πολωνία, σεζόν 2013-2014), Μπλετσάτο (Πολωνία, 2011-2013) και Μόντενα (2008-2011).

Είναι διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας και μετράει περισσότερες από 250 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK