Απίστευτος Κύργιος: Έχασε επίτηδες και αποδοκιμάστηκε από το γήπεδο!

Ο Νικ Κύργιος βρέθηκε να χάνει εύκολα στο δεύτερο σετ από τον Μίσα Ζβέρεφ στο τουρνουά της Σανγκάης και αντί να παλέψει, έχασε επίτηδες πόντους για να πάει πιο γρήγορα... σπίτι του! Αποδοκιμάστηκε έντονα από το κοινό και πλέον κινδυνεύει με βαριά "καμπάνα".

Απίστευτος Κύργιος: Έχασε επίτηδες και αποδοκιμάστηκε από το γήπεδο!

Αυτά που κάνει ο Νικ Κύργιος δεν έχουν προηγούμενο. Ο νεαρός τενίστας και νούμερο 12 του κόσμου πρέπει να έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις δεν εξηγείται αλλιώς. ιν λίγες ημέρες έπαιξε το καλύτερο τένις της καριέρας του και τώρα στην Σανγκάη έδειξε τον χειρότερό του εαυτό. Τι έκανε;

Έχανε εύκολα στο δεύτερο σετ από τον Μίσα Ζβέρεφ στον δεύτερο γύρο του Shanghai masters κι αποφάσισε να τα παρατήσει για να "πάει νωρίτερα σπίτι του" όπως είπε αργότερα σε τοπικό μέσο!

Ο Κύργιος ήταν αρκετά εκνευρισμένος κι απογοητευμένος κι ενώ σέρβιρε έστελνε τη μπάλα πάνω στον αντίπαλό του ενώ στη συνέχεια δεν την κυνηγούσε καν. Το κοινό τον αποδοκίμασε έντονα, όπως και οι δημοσιογράφοι που περιέγραφαν το ματς, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Δείτε τι έκανε:

Το είχε κάνει ξανά στο περσινό Wimbledon στον αγώνα της φάσης των "16" με τον Ρισάρ Γκασκέ και είχε δεχθεί βαρύ πρόστιμο. Πλέον ο ομογενής τενίστας κινδυνεύει με ακόμη βαρύτερη "καμπάνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK