Από Νοέμβρη ο Ντάντε, εκτός και ο Μαρσελίνιο

Από Νοέμβρη ο Ντάντε, εκτός και ο Μαρσελίνιο

Νέα παράταση πήρε η παρθενική εμφάνιση του Ντάντε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς, σύμφωνα με τις νεότερες ιατρικές εκτιμήσεις, ο Βραζιλιάνος άσος θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες ακόμα.

Οι ενοχλήσεις στον ώμο που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες μέρες δεν υποχώρησαν με την αγωγή που ακολούθησε και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να πάρει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημα. Έτσι λοιπόν και σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά, ο 25χρονος ακραίος θα μπει και πάλι στο γήπεδο στις αρχές Νοέμβρη, ενώ στη διάθεση του Κάρλος Χαβιέ Βέμπερ θα τεθεί πιθανόν ένα μήνα αργότερα, αφού λογικά στις 21-28/11 θα βρεθεί στην Ιαπωνία με την Εθνική Βραζιλίας για το Grand Champions Cup.

Αντίθετα με τον Ντάντε, ο συμπατριώτης του Μαρσελίνιο φαίνεται να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στη μέση, χωρίς όμως να μπορεί άμεσα να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Ο 31χρονος πασαδόρος απείχε τις προηγούμενες μέρες από τις προπονήσεις, αφού του είχε συστηθεί ξεκούραση αλλά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «πρασίνων» για το εντός έδρας ματς με το Παγκράτι την Δευτέρα (17/10, 18:00). Θέμα συμμετοχής του όμως δεν τίθεται.

Κατά τα άλλα, ο Παναγιώτης Λακασάς υπέβαλλε την παραίτηση του από το πόστο του βοηθού προπονητή, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, με τον πρόεδρο του «πράσινου» ΤΑΑ Βλάση Σταθοκωστόπουλο να την κάνει δεκτή. Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και ο γιατρός Δημήτρης Τσούκας, με τον οποίο διακόπηκε η συνεργασία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK