Από Σεπτέμβριο ο νέος αθλητικός νόμος

O νέος αθλητικός νόμος θα έρθει τελικά προς ψήφιση στην Βουλή τον προσεχή Σεπτέμβριο και όχι τον Ιούνιο όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Οι λόγοι που ώθησαν στην απόφαση για αναβολή.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Παρά το γεγονός ότι όλους τους τελευταίους μήνες είχαν γίνει μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε ο νέος αθλητικός νόμος να κατατεθεί το αργότερο τον Ιούνιο, αυτό τελικά δεν θα γίνει.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η κατάθεση του νέου νομοθετήματος που θα ρυθμίζει όλα όσα αφορούν τη λειτουργία του ελληνικού αθλητισμού θα κατατεθεί στη Βουλή τον προσεχή Σεπτέμβριο έτσι ώστε να τακτοποιηθούν όλα τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Πολλά από αυτά αφορούν τη νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ΕΠΟ, άλλα έχουν να κάνουν με τη λειτουργία συγκεκριμένων ομοσπονδιών που παρουσιάζουν προβλήματα.

Στόχος του Υπουργείου είναι να θωρακιστεί νομικά η Πολιτεία για κάθε ενδεχόμενο έτσι ώστε να μην υπάρξουν δυσλειτουργίες αλλά νομικά ζητήματα που θα φέρουν ακόμα πιο πίσω τη διαδικασία.

24MEDIA NETWORK