Από το Μονακό ως το Μόντρεαλ

Οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου τρέχουν αυτό το τριήμερο στον Καναδά αλλά στις δύο εβδομάδες που μεσολάβησαν από τον αγώνα του Πριγκιπάτου του Μονακό, "τρέχουν" και οι εξελίξεις. Συνέβησαν λοιπόν πολλά, ας θυμηθούμε λοιπόν τα σημαντικότερα!

Από το Μονακό ως το Μόντρεαλ

- Ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1, Bernie Ecclestone, ξεκαθάρισε πως δεν θα έχουμε Grand Prix στη Γαλλία το 2015.

- Αντίθετα στο καλεντάρι μπαίνει για πρώτη φορά το Αζερμπαϊτζάν, με αγώνα στους δρόμους του Μπακού

- Ο Tony Fernandes διέψευσε δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει βάλει πωλητήριο στην Caterham. Δεν έπεισε…

- Μετά από μερικές ημέρες έντασης ανάμεσα στους δύο οδηγούς της Mercedes, o Lewis Hamilton δήλωσε μέσω twitter πως κάθισαν και μίλησαν με τον Nico Rosberg, λύνοντας τα… "θέματα" των τελευταίων εβδομάδων.

- Διαψεύστηκαν σενάρια που ήθελαν τη Honda να αγοράζει ποσοστό της McLaren. Η ιαπωνική εταιρεία θα περιοριστεί στο ρόλο του προμηθευτή των μονάδων ισχύος από το 2015.

- Ο Fernando Alonso παρακολούθησε τον αγώνα του MotoGP στο Μουτζέλο, όπου συνάντησε τους κορυφαίους αναβάτες του θεσμού. "Θέλω κάποια στιγμή να οδηγήσω μονοθέσιο της F1", δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Marc Marquez.

- Μετά την ομάδα του Gene Haas, διέρρευσε πως σύντομα θα επισημοποιηθεί και η έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού προς την ομάδα του Colin Kolles, τη Forza Rossa.

- Η Red Bull αναμένεται να ζητήσει στο τέλος της σεζόν αποζημίωση από τη Renault για τις οικονομικές απώλειες που προκαλούν τα προβλήματα και η μειωμένη απόδοση των μονάδων ισχύος της γαλλικής εταιρείας.

*Ραντεβού τη Δευτέρα (9/6) στις 21:30 για να σχολιάσουμε παρέα όλα όσα έγιναν στο Grand Prix του Καναδά!

Για όλες τις εξελίξεις στη Formula 1 μπορείτε να με βρείτε στο twitter και στο facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK