Αποχωρεί η Τένεβα από τον Ολυμπιακό

Μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένες χρονιές με ισάριθμη κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων που διεκδίκησε με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και με καλή παρουσία στο παρελθόν, η Ράντι Τένεβα αποχωρεί από το Ρέντη. Φυσικά ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν παρέλειψε να την ευχαριστήσει με ανακοίνωση του, ενώ η παίκτρια ανταπέδωσε.

Αποχωρεί η Τένεβα από τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Τέλος μπήκε στην συνεργασία της Ράντι Τένεβα με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Η Βουλγάρα ακραία προσέφερε πολλά στην ομάδα του Πειραιά και, πλέον, έφτασε η ώρα να αναζητήσει άλλες πολιτείες. Η παρουσία της συνέπεσε με τα πιο επιτυχημένα χρόνια στο εν λόγω "ερυθρόλευκο" τμήμα.

Με αυτά τα δεδομένα δεν θα μπορούσαν να μην είναι αμφότερες πλευρές χαρούμενες από τη συνεργασία και ως εκ τούτου να ευχαριστήσουν η μία την άλλη, μέσω ανακοινώσεων. Πρώτα ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός και ύστερα η παίκτρια.

Η ανακοίνωση:

"Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στην Ράντι Τένεβα = καλή συνέχεια στην καριέρα της και την ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογό μας. Η σπουδαία Βουλγάρα βολεϊμπολίστρια αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπο της δήλωσε τα εξής: "Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που με δέχτηκε σ’ αυτή τη μεγάλη οικογένεια. Ευχαριστώ τον κ. Κουντούρη και την διοίκηση γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη τιμή που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Εδώ έζησα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK