Αποκλεισμός "σοκ" για Ιβάνοβιτς (VIDEOS)

Με τον αποκλεισμό της Άννα Ιβάνοβιτς από τη Λούσι Χράντετσκα με 2-1 σετ σημαδεύτηκε η πρώτη ημέρα του γυναικείου ταμπλό στο Αυστραλιανό Όπεν.

Αποκλεισμός "σοκ" για Ιβάνοβιτς (VIDEOS)

Οι εκπλήξεις στο Αυστραλιανό Όπεν άρχισαν από την πρώτη κιόλας ημέρα της διοργάνωσης. Εκεί όπου η Άννα Ιβάνοβιτς έμεινε εκτός συνέχειας του τουρνουά από την Λούσι Χράντετσκα. Η 29χρονη Τσέχα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντιπάλου της και πέρασε στο δεύτερο γύρο, επικρατώντας με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-2).

Στο 2ο γύρο, η προερχόμενη από τα προκριματικά, Χράντετσκα, Νο142 στον κόσμο, θα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Χέρσογκ-Γουάνγκ.

Εύκολα Σαραπόβα, Χάλεπ και Μπουσάρ

Αντίθετα, τρεις αθλήτριες της πρώτης δεκάδας μπήκαν δυνατά και έδειξαν έτοιμες για τη συνέχεια.

Η Μαρία Σαραπόβα ήταν σοβαρή και δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Πέτρα Μάρτιτς. Έτσι, με 6-4 και 6-1 πήρε τη νίκη και θα αντιμετωπίσει τη 26χρονη συμπατριώτισσά της, Αλεξάντρα Πάνοβα που έκανε την υπέρβαση και απέκλεισε με το εντυπωσιακό 7-5, 6-0 την Σοράνα Κιρστέα.

Νωρίτερα, στο πρώτο ματς στο κεντρικό court, η Σιμόνα Χάλεπ δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Κάριν Κναπ και με 6-3, 6-2 επί της Ιταλίδας, έκλεισε θέση στις "64" του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο, Γιαρμίλα Γκαϊντόσοβα η οποία στην 10η παρουσία της στο Grand Slam της πατρίδας της, σημείωσε την πρώτη της νίκη, κερδίζοντας με 6-3, 6-4 την Αλεξάντρα Ντουλγκέρου.

Τέλος, η Εζενί Μπουσάρ αν και δέχθηκε κάποια πίεση στο σερβίς της από την Γερμανίδα, Αννα-Λενα Φρίντσαμ κατάφερε να κλείσει το ματς χωρίς απώλειες και με 6-2, 6-4 επί της αντιπάλου της, πήρε την πρόκριση για τη φάση των "64" εκεί όπου θα συναντήσει την Κίκι Μπερτένς από την Ολλανδία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK