Απολαυστική Στεφανίδη: "Συγγνώμη που σας ξενύχτησα!"

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία αποκάλυψε πως δεν κατάλαβε αμέσως ότι η Μόρις απέτυχε και ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες για το... ξενύχτι!

Απολαυστική Στεφανίδη: "Συγγνώμη που σας ξενύχτησα!"

Η Κατερίνα Στεφανίδη ζει μοναδικές στιγμές στο Ρίο από τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/8). Στις πρώτες τις δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, την οποία στηρίζει ο Stoiximan.gr αποκάλυψε πως δεν κατάλαβε αμέσως ότι η Μόρις απέτυχε καθώς δεν παρακολουθούσε την προσπάθεια της αντιπάλου της και ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες για το ξενύχτι.

"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είχα καλά άλματα στο 4.90, ξέρω ότι κατέκτησα το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά ήθελα να το περάσω. Όταν έκανε η Σάντι την προσπάθεια πανηγύρισαν όλοι στις κερκίδες και λέω πάει το πέρασε. Μετά ο άνδρας μου πήδηξε μέσα στο στάδιο και δεν είχα καταλάβει τι γίνεται. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη", δήλωσε αρχικά.

Όσο για το γεγονός πως δεν παρακολουθούσε τις προσπάθειες των αντιπάλων της είπε: "Το ότι δεν κοιτούσα τις προσπάθειες των άλλων είναι κάτι που κάνω γενικά φέτος γιατί έχω παρατηρήσει ότι με επηρεάζει. Όχι, τόσο το εάν κάποια περάσει ένα ύψος, αλλά τις λεπτομέρειες του άλματος της. Βέβαια, στην τρίτη προσπάθεια της Μόρις ήταν το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί γιατί όλοι πανηγύριζαν και δεν ήξερα τι είχε γίνει".

Για το χρυσό τόνισε: "Ο Μιτς το πίστευε περισσότερο από εμένα. Ακόμα και στο Ευρωπαϊκό είχα μία αμφιβολία αλλά με έκανε να το πιστεύω. Για τον αγώνα εδώ είχαμε πει ότι το 4.85 είναι σημαντικό ύψος και μου βγήκε. Δεν το πιστεύω!".

Για το εάν ανησύχησε κατά τη διάρκεια του αγώνα δήλωσε: "Δεν ανησύχησα. Είχα στο μυαλό μου ότι τα μετάλλια μπορεί να κρίνονταν ακόμα και στον 4.90. Όταν μπήκα στη δεύτερη προσπάθεια μου στους Ολυμπιακούς είπα μέσα μου ότι αυτή είναι η τελευταία μου προσπάθεια και μου βγήκε το 4.80. Το ίδιο έκανα και στο 4.85μ και εκεί έπιασε. Βέβαια, το δοκίμασα και στο 4.90 αλλά δεν έπιασε. Κάνω επί κοντώ από τα δέκα μου. Μου έχει πάρει πολλά χρόνια να ξαναφτάσω σε αυτό το επίπεδο και για αυτό είναι τόσο σημαντικό αυτό το μετάλλιο".

Τέλος, ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες για το ξενύχτι και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του και τα μηνύματα συμπαράστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι πανηγυρισμοί και τα δάκρυα χαράς της Στεφανίδη
Το "χρυσό" άλμα της Στεφανίδη
Χρυσή Ολυμπιονίκης η Κατερίνα Στεφανίδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK