Αποθέωση για Ντάντε και Μαρτσελίνιο

Αποθέωση για Ντάντε και Μαρτσελίνιο

Πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος τον χαρακτήρισε ως τον Ροναλντίνιο του βόλεϊ και ίσως να μην έχει άδικο. Ο Γκιμαράες Σάντος Ντο Αμαράλ, γνωστός ως Ντάντε, μαζί με το έτερο απόκτημα των "πρασίνων" από την Βραζιλία, τον Μαρτσέλο Ελγκάρντεν (Μαρτσελίνιο), έφτασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" κι έμειναν έκπληκτοι από την υποδοχή που τους επεφύλασσαν περίπου, 100 οπαδοί της νέας τους ομάδας.

Η έντονη βροχόπτωση δεν εμπόδισε μερίδα οπαδών του τριφυλλιού να μεταβεί στο αεροδρόμιο για να ζεστάνει με καπνογόνα και συνθήματα την άφιξη δύο παικτών που αποτελούν αναπόσπαστα μέλη της κορυφαίας ομάδας στον κόσμο, της Εθνικής Βραζιλίας. Εκεί βρέθηκε και ο Αργεντινός τεχνικός του "τριφυλλιού", Κάρλος Βέμπερ ο οποίος θα δει από την Παρασκευή και τους 13 παίκτες της ομάδας του στο παρκέ.

Οι δύο Βραζιλιάνοι "σούπερ σταρς" θα έχουν την πρώτη επαφή με τους νέους τους συμπαίκτες το απόγευμα και από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπουν και σε αγωνιστικούς ρυθμούς στα προγραμματισμένα φιλικά κόντρα σε ΠΑΟΚ (27/09), ΕΑ Πάτρας (29/09) και Πανελλήνιο (30/09).

Ενθουσιασμένος από την υποδοχή αλλά και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ντάντε, ίσως ο κορυφαίος ακραίος στον κόσμο: "Είναι μια φοβερή υποδοχή. Ελπίζουμε να παίξουμε καλά και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να κερδίσει τίτλους. Θα δουλέψουμε σκληρά γι'αυτό. Ξέρουμε για τις μάχες με τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε σε αυτούς τους αγώνες".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι απόψεις του Μαρτσελίνιο: "Εχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι που βλέπουμε έναν τόσο φοβερό κόσμο και θα κάνουμε τα πάντα για να του δώσουμε χαρά κατακτώντας τίτλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK