Άρμστρονγκ: "Θα έπαιρνα ξανά αναβολικά"

Ο Λανς Άρμστρονγκ έχει παραδεχθεί πως μετάνιωσε για τη χρήση αναβολικών στα χρόνια της παντοκρατορίας του. Ποτέ όμως δεν είχε δηλώσει τι θα έκανε αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω. Το είπε στη συνέντευξή του στο BBC, την πρώτη μετά την εμφάνισή του στην εκπνοή της Όπρα Ουίφρι.

Άρμστρονγκ: "Θα έπαιρνα ξανά αναβολικά"

" Αν έτρεχα το 2015, όχι δεν θα έκανα πάλι γιατί δεν πιστεύω ότι χρειάζεται. Αν όμως με πήγαινες πίσω στο 1995, όταν το ντόπινγκ ήταν ανεξέλεγκτο, πιθανόν θα το έκανα ξανά", δήλωσε ο Αμερικάνος ποδηλάτης, του οποίου ο μύθος καταρρίφθηκε εν μία νυκτί όταν αποκαλύφθηκε η συμμετοχή του σε διακίνηση και χρήση απαγορευμένων ουσιών.

" Όταν έπαιρνα αυτήν την απόφαση, όταν η ομάδα έπαιρνε εκείνη την απόφαση, όταν όλο το κύκλωμα έπαιρνε αυτήν την απόφαση, ήταν μια κακή απόφαση στον ακατάλληλο χρόνο. Συνέβη όμως και ξέρω τι έγινε εξαιτίας αυτής βλέποντας την ανάπτυξη", συμπλήρωσε ο Άρμστρονγκ.

Ερωτηθείς δε για τι θα άλλαζε, αποκρίθηκε με τάσεις αυτοκριτικής πως " θα ήθελα ν' αλλάξω τον άνδρα που έκανε αυτά, πιθανόν όχι την απόφαση, αλλά τον τρόπο που ενεργούσε. Ο τρόπος που συμπεριφερόταν. Ήταν απαράδεκτος, ασυγχώρητος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK