Αρνήθηκε την Εθνική Αργεντινής ο Βέμπερ

Αρνήθηκε την Εθνική Αργεντινής ο Βέμπερ

Στον…κάλαθο των αχρήστων πέταξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάρλος Χαβιέ Βέμπερ την πρόταση που του έκανε η Ομοσπονδία της Αργεντινής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ανδρών. Μετά από συνάντηση που είχε ο προπονητής του Παναθηναϊκού με τον πρόεδρο του «πράσινου» ΤΑΑ, Βλάση Σταθοκωστόπουλο με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο να καθίσει παράλληλα και στους δύο πάγκους, αποφάσισε να μην δεχτεί την πρόταση της Ομοσπονδίας της πατρίδας του.

Εξάλλου, οι στόχοι του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν είναι υψηλοί, τόσο στην Ελλάδα (πρωτάθλημα και Κύπελλο), όσο και στην Ευρώπη (Top Teams Cup) και για να επιτευχθούν πρέπει όλα τα στελέχη να επικεντρώσουν την προσοχή τους στην προσπάθεια αυτή.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή (16/09) οι «πράσινοι» θα μεταβούν στην Κύπρο, προκειμένου να λάβουν μέρος στο τουρνουά «Τάσος Μάρκος» που θα διοργανώσει ο ΑΠΟΕΛ και στο οποίο θα συμμετάσχουν επίσης η ουγγρική Κάριτς Μπάρτσικα, η Ανόρθωση, ο Διόνυσος Στρουμπίου και ο Παφιακός.

Ο Βέμπερ θα πάρει μαζί του στο νησί της Αφροδίτης τους Μπάεφ, Πανταλέων, Λάππα, Σμαραγδή, Στεφάνου, Ανδρεάδη, Ψάρρα, Ντονά, Κουρούπη και Φωτόπουλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK