Αρσενιάδης: "Προσοχή στην…κούραση"

Μετά τον θρίαμβο στην Πόλη και την πρόκριση στην 16άδα του Champions League, ο Ηρακλής στρέφει την προσοχή του στην Α1 ανδρών, ολοκληρώνοντας το Σάββατο (20/12) τις υποχρεώσεις του στο τρέχον έτος υποδεχόμενος στο κλειστό της Μίκρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αρσενιάδης: "Προσοχή στην…κούραση"

Στόχος των «κυανόλευκων» είναι να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και να σπάσουν το αρνητικό σερί που τρέχουν στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας παράλληλα και την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες.

Απών από το ματς με τους νεοφώτιστους θα είναι ο Άλεξ Άχρεμ, ο οποίος δεν επέστρεψε με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, αναχωρώντας κατευθείαν από την Τουρκία για την πατρίδα του, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Λευκορωσίας.

« Πρέπει να προσέξουμε πολύ την κούραση. Τα παιχνίδια του Champions League με αυτά του πρωταθλήματος είναι πολύ κοντά και δεν μας δίνεται το περιθώριο της ξεκούρασης. Είναι παιχνίδια που κρύβουν κινδύνους. Σίγουρα η απουσία του Άχρεμ είναι σημαντική αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να την καλύψουν. Το θετικό είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση» δήλωσε ο Κώστας Αρσενιάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK