ΣΠΟΡ

Aρχίζει η μάχη του Ντέιβις Καπ για την Ελλάδα

Η εντελώς ανανεωμένη εθνική ομάδα ρίχνεται την Παρασκευή στη μάχη του Ντέιβις Καπ, αντιμετωπίζοντας την Ουγγαρία στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να παραμείνει στην 2η κατηγορία της Ευρωαφρικάνικης Ζώνης.

Aρχίζει η μάχη του Ντέιβις Καπ για την Ελλάδα

Η εντελώς ανανεωμένη εθνική ομάδα ρίχνεται την Παρασκευή στη μάχη του Ντέιβις Καπ, αντιμετωπίζοντας την Ουγγαρία στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να παραμείνει στην 2η κατηγορία της Ευρωαφρικάνικης Ζώνης. Η συνάντηση θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι με τον αγώνα του Κωνσταντίνου Μίκου κόντρα στον Σέμπο Κις (Νο 2 της Ουγγαρίας).

Θ’ ακολουθήσει το ματς του Χάρη Καπόγιαννη με τον Κόρνελ Μπάρτοκτσι (Νο 1 της Ουγγαρίας). Το Σάββατο (12.30) θα διεξαχθεί το διπλό ανάμεσα στους Μίκο, Καπόγιαννη-Μπάρτοκτσι, Βάργκα και την Κυριακή (από τις 12 μ.μ), οι αγώνες του Μίκου με τον Μπάρτοκτσι και του Καπόγιαννη με τον Κις. “Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ νέα παιδιά, που παίζουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση.Το σίγουρο είναι ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους” δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Καλοβελώνης.

Ο 16χρονος Μίκος έδωσε, από την πλευρά του, τη δική του διάσταση. “Οι αντίπαλοι έχουν την εμπειρία. Εμείς όμως έχουν την όρεξη για διάκριση, που είναι πιο ισχυρό κίνητρο”. Όλους τους αγώνες του τριημέρου θα μεταδώσει απευθείας από τις εγκαταστάσεις του Ο.Α Θεσσαλονίκης το συνδρομητικό κανάλι (Novasports3).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK