Ασημάκη: "Το πρωτάθλημα ήταν ο πρωταρχικός στόχος"

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού Αλεξάνδρα Ασημάκη μίλησε στον Sport 24 Radio και στην εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια» με τον Άκη Δημακό και τον Γιάννη Λαμπίρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1΄ πόλο γυναικών και την σειρά των τελικών με την Βουλιαγμένη.

Ασημάκη: "Το πρωτάθλημα ήταν ο πρωταρχικός στόχος"

Για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού: «Πρωταρχικός στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Κάναμε την υπέρβαση με το Ευρωπαϊκό. Ήταν στους στόχους της ομάδας, αλλά μετά από μια τριετία. Ήρθε την πρώτη χρονιά, αλλά θέλαμε και το πρωτάθλημα».

Για τον πέμπτο τελικό με την Βουλιαγμένη: «Στο σημερινό παιχνίδι δεν κάναμε κάτι εξαιρετικό. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, ήμασταν πιο συγκεντρωμένες και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είχαμε πιο καθαρό μυαλό και καταφέραμε και κερδίσαμε. Βέβαια ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε το ότι από το 2-0 η Βουλιαγμένη μας ισοφάρισε σε 2-2 και αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Μπήκαμε όμως και δείξαμε εξ΄ αρχής ότι αυτό δεν θα μας επηρεάσει».

Για όσα οδήγησαν στην διακοπή του τελικού: «Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό το κομμάτι. Ειλικρινά δεν είδα τι ακριβώς συνέβη. Εμείς εκείνη την ώρα παίζαμε αγωνιζόμασταν. Είναι κρίμα σε μια τόσο μεγάλη μέρα να στεκόμαστε σε αυτό».

Για το που το αφιερώνει το πρωτάθλημα: «Στην ίδια την ομάδα και σε όσους εντός και εκτός πισίνας πιστεύουν σε εμάς».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον πρωταθλητισμό: «Είναι δύσκολο το να ασχολείσαι με τον πρωταθλητισμό. Μοχθείς καθημερινά. Όποιο στόχο και να κατακτήσεις, μετά πάντα υπάρχει κάτι άλλο που θέτεις ως στόχο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK