Ατάκα με πολλούς αποδέκτες ο Πετρούνιας μετά το θρίαμβο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές με χαρακτηριστική ατάκα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρουμανίας το Σάββατο.

Ατάκα με πολλούς αποδέκτες ο Πετρούνιας μετά το θρίαμβο

Ο Ελληνας χρυσός Ολυμπιονίκης τόνισε: "Την τελευταία στιγμή έχασα έναν από τους επιδέσμους για τους καρπούς μου και αυτό ήταν κάτι που με αποσυντόνισε αρκετά, αλλά τα καταφέραμε, όλα πήγαν καλά», ανέφερε και μίλησε για την έκτη θέση του Κωνσταντινίδη στον τελικό των κρίκων. «Είχαμε διπλή εκπροσώπηση στην οκτάδα του ίδιου οργάνου, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μέσα από αυτή την πρωτοφανή επιτυχία, θεωρώ ότι στέλνουμε πολύ θετικά μηνύματα. Σε εποχές που δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, εμείς παλεύουμε μόνοι μας".

"Θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να μην φτάσει το μήνυμά μας. Όπως είπε και ο προπονητής μου κ. Ράφτης, εμείς αποδεικνύουμε ότι στη χώρα της ασυνέπειας παραμένουμε συνεπείς. Από εκεί και πέρα, όταν υπάρχει αύξηση των Ελλήνων αθλητών που πρωταγωνιστούν και των επιτυχιών, πόσο μάλλον στους κρίκους, αυτό σημαίνει ότι η προσπάθειά μας αξίζει να την στηρίξουν. Μπορούμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά και να αναδείξουμε και άλλους πολλούς ακόμη αθλητές που θα διακρίνονται διεθνώς".

24MEDIA NETWORK