Ατυχη η Άσια Χάνσεν, χάνει τους αγώνες Κοινοπολιτείας

 

Ατυχη η Άσια Χάνσεν, χάνει τους αγώνες Κοινοπολιτείας

Όνειρο θα μείνει για την Άσια Χάνσεν η υπεράσπιση του τίτλου της στους αγώνες της Κοινοπολιτείας που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάρτιο στη Μελβούρνη. Η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις τριπλούν, αντιμετωπίζει αρκετές επιπλοκές στην προσπάθεια επιστροφής της από τον σοβαρό τραυματισμό της στο γόνατο.

Η έμπειρη Βρετανίδα άλτρια, θα πρέπει να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να της αφαιρεθεί ένα λοιπώδες κατάλοιπο από το γόνατο. Απογοητευμένη από την αρνητική εξέλιξη του τραυματισμού που υπέστη τον Ιούνιο του 2004στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Πολωνίας, η Χάνσεν δήλωσε: "Ήθελα πολύ να είμαι στη Μελβούρνη, αλλά ίσως να έκανα κακό στην ομάδα μου αν επέμενα να λάβω μέρος στους αγώνες της Κοινοπολιτείας. Αυτό δεν θα ήταν δίκαιο και για τον ίδιο μου τον εαυτό, καθώς πρέπει να ξεπεράσεω πλήρως το πρόβλημα μου. Ωστόσο, σκοπεύω να επιστρέψω γρήγορα, καθώς έχω αφήσει δουλειά στη μέση...".

Στόχος της, πλέον, είναι το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που θα λάβει χώρα τον Αύγουστο στο Γκέτεμποργκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK