Aυστραλιανές ανησυχίες

Την ανησυχία για το ενδεχόμενο μη ολοκλήρωσης της κατασκευής του θόλου του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας εκφράζει με δημοσίευμά της η αυστραλιανή εφημερίδα "The Age". Οπως αναφέρει, το έργο απειλείται με... "κατάρρευση", ενώ φιλοξενεί δηλώσεις του Ντένις Οσβαλντ, ο οποίος τονίζει ότι αν υπάρξει ανάγκη οι αγώνες μπορεί να γίνουν χωρίς τον θόλο!Επίσκεψη-ενημέρωσητου Κ.Καραμανλή στην "Αθήνα 2004"

Aυστραλιανές ανησυχίες
Την ανησυχία της για το ενδεχόμενο μη ολοκλήρωσης της κατασκευής του θόλου του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας εκφράζει με η αυστραλιανή εφημερίδα "The Age", η οποία τονίζει πως το αρχιτεκτονικό θαύμα των Ολυμπιακών Αγώναν απειλείται με "κατάρρευση", λόγω καθυστερήσεων.
Παράλληλα, φιλοξενούνται δηλώσεις του Ντένις Οσβαλντ, ο οποίος τονίζει ότι το έργο είναι πολύπλοκο και αν υπάρξει ανάγκη οι αγώνες μπορεί να γίνουν χωρίς τον θόλο!

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκαν ο αυστραλιανός ραδιοφωνικός σταθμός "3AW", στον οποίο μίλησε ο πρόεδρος της Αυστραλιανής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζον Κόουτς: "Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις υπάρχουν καθυστερήσεις και προβλήματα με το θόλο και με άλλα έργα, αλλά όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους. Πιστεύω το ολυμπιακό χωριό της Αθήνας είναι θαύμα και καλύτερο από αυτό του Σίδνεϊ".


News 24/7

24MEDIA NETWORK