Αυτά τα 3 επικά extreme sports είναι λόγος για να πάρεις τα βουνά

Πάντα εκεί για σένα, ασπίδα στους ερεθισμούς από το κρύο, η NIVEA.

Αυτά τα 3 επικά extreme sports είναι λόγος για να πάρεις τα βουνά

Η εορταστική περίοδος που διανύουμε είναι η καλύτερη αφορμή για να νιώσεις το πνεύμα των Χριστουγέννων, με μια εξωπραγματική απόδραση σε ένα χιονισμένο βουνό. Το χιόνι είναι εκείνο το μαγικό στοιχείο που με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορεί να μετατρέψει την εμπειρία σου στο βουνό σε μια extreme περιπέτεια. Όμως, πριν βρεθείς στο βουνό, επιβάλλεται να έχεις κάνει την ανάλογη προετοιμασία, έχοντας πάντα μαζί σου ένα προϊόν που είναι ο απόλυτος σύμμαχος στο κρύο. Η NIVEA Crème παρέχει εντατική προστατευτική φροντίδα για κάθε επιδερμίδα και ενυδατική δράση, ενώ είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και πάντα στο πλευρό σου σε κάθε extreme μεταβολή του καιρού και όχι μόνο.

Γιατί αγαπητέ αναγνώστη, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να βρεθείς με ένα πρόσωπο γεμάτο ερεθισμούς από το χιόνι και να μοιάζεις με τον 'Ναυαγό' του Τομ Χάνκς, αλλά αντί για ερημονήσι, να βρίσκεσαι στην Πάρνηθα. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 3 επικά extreme sports που μπορείς να κάνεις στο βουνό, πάντα έχοντας προνοήσει να έχεις στο πλευρό σου τον πιστό σύντροφο, την NIVEA Crème που είναι πάντα εκεί για σένα, για κοκκινίλες και άλλους ερεθισμούς, αλλά και για εντατική ενυδάτωση από το κρύο.

Snow mountain biking

Σου φαίνεται εύκολο το να ανέβεις στο ποδήλατό σου και να κυλήσεις σε μια χιονισμένη βουνοπλαγιά; Αν η μόνη εμπειρία ποδηλασίας έχει ως σκηνικό τους δρόμους των πόλεων, η προετοιμασία και ο βαθμός δυσκολίας κατάβασης και ανάβασης σε χιονισμένο βουνό, αρχικά θα σε 'γονατίσει' στην κούραση, αλλά στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε μια μαγική άσκηση για τα πόδια και ολόκληρο το σώμα.

Εξοπλισμός: Ένα mountain bike, δοκιμασμένο σε ζόρικες καιρικές συνθήκες

Snowboarding

Στα 90s και τα 00s, τα παιδιά του snowboard δεν έπαιρναν τη δόξα που τους αναλογούσε και οι σκιέρ γίνονταν εύκολα οι ήρωες του χιονιού. Σήμερα, όμως, οι κανόνες έχουν αντιστραφεί και τα half pipes, τα 360 jumps και μια απίστευτη γκάμα από snowboard tricks έχουν κυριεύσει τις πίστες. To snowboard είναι το άθλημα εκείνων που κάποτε έλιωναν τα sneakers τους σε BMX και skateboards, στους δρόμους των πόλεων. Αν ήσουν κι εσύ αυτό το παΐδι, το snowboard είναι η 'αποστολή στο χιόνι' που θα λατρέψεις.

Εξοπλισμός: To μαγικό τρίπτυχο, δηλαδή α) μπότες snowboard β) δέστρες γ) σανίδα snowboard

Airboarding

Πρέπει να έχεις μέσα σου μια δόση τρέλας για να αγαπήσεις το airboarding, πρέπει να νιώθεις πραγματικά extreme σε κάθε φάση της ζωής σου. Το airboarding θυμίζει κατάβαση με έλκηθρο ή σέρφινγκ πάνω στο χιόνι, αλλά είναι ακόμα εντυπωσιακό και ανυπέρβλητα δύσκολο. Στο airboarding καλείσαι να δέσεις τον κορμό σου σε μια σανίδα και να 'καταπιείς' μια ολόκληρη βουνοπλαγιά, κατεβαίνοντας μπρούμυτα και αποδεικνύοντας στην κυριολεξία, πως έχεις πολύ γερό στομάχι! Αρκετές καταβάσεις συμβαίνουν με ταχύτητα που συχνά πλησιάζει και τα 100 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ τα frontflips/backflips και άλλα tricks που προκύπτουν με την σανίδα του airboard είναι εξωπραγματικά!

Εξοπλισμός: Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα έλκηθρο airboard και να προετοιμαστείς για να νιώσεις το πρόσωπο σου να σκίζει (κυριολεκτικά) το χιόνι, φορώντας την αγαπημένη σου κρέμα NIVEA.

News 24/7

24MEDIA NETWORK