Αυτή η απόκρουση-τακουνάκι σε ματς βόλεϊ θύμισε Ροναλντίνιο

O Άξελ Γιάκομπσεν, αρχηγός της εθνικής Δανίας και αναντικατάστατος παίκτης του Παναθηναϊκού, μας θύμισε πως το βόλεϊ μπορεί να γίνει το απόλυτα θεαματικό σπορ, με μια 'ποδιά'!

Στιγμιότυπο του αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκός - Κηφισιά
Στιγμιότυπο του αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκός - Κηφισιά EUROKINISSI SPORTS

Το Κηφισιά - Παναθηναϊκός αποδείχθηκε ντέρμπι: Ο Πράσινοι εμφανίστηκαν στο Ζηρίνειο 'τρώγοντας σίδερα' και κατάφεραν να ανακόψουν τον φρενήρη ρυθμό της ομάδας των Βορείων Προαστίων. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου όμως, κατάφερε να επικρατήσει με 1-3 σετ (25-21, 22-25, 25-13, 25-21), ξορκίζοντας τον κακό της δαίμονα, την ομάδα του Νίκου Ζαλμά, που την είχε αφήσει εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, στα προημιτελικά των playoff της περασμένης σεζόν. Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας βόλεϊ, ένα 'γκρανκινιολικό -χιτσκοκικο' ματς, όπως θα έλεγε γνωστός σπορτκάστερ. Ώσπου συνέβη αυτό:

To να παίξει άμυνα ένας παίκτης του βόλεϊ, χρησιμοποιώντας τα πόδια του, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στην πορεία του παιχνιδιού και δεν απαγορεύεται από τους κανόνες του. Όμως είναι κάτι τελείως ξένο, κάτι τελείως μακρινό από την 'κανονικότητα' ενός αγώνα βόλεϊ, που όλη η δράση αρχίζει και τελειώνει από τα χέρια των αθλητών. Γι`αυτό και οι 'ποδιές' στις άμυνες μπορούν να απογειώσουν έναν αγώνα βόλεϊ και να του χαρίσουν μια 'εξωγήινη' ομορφιά. Τα στοπαρίσματα με τα πόδια που μας έχουν χαρίσει παίκτες από την Βραζιλία, την Γαλλία, το Κατάρ και πολλές ακόμα εθνικές ομάδες και συλλόγους εθνικών πρωταθλημάτων, συνθέτουν plays που θα ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Ροναλντίνιο. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK