Barrichello: "Δεν συμβιβάζομαι με το Νο2"

Barrichello: "Δεν συμβιβάζομαι με το Νο2"
Πριν από μερικές εβδομάδες οριστικοποιήθηκε η απόκτηση του Rubens Barrichello από τη BAR. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, κάτι ανάλογο έγινε και με την παραμονή του Jenson Button στην αγγλοαμερικανική ομάδα. Ως εκ τούτου, προκύπτει εύλογα το ερώτημα ποιος πιλότος θα έχει το πάνω χέρι. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα με δηλώσεις του, δεν πρόκειται να συμβιβαστεί και στοχεύει σε νίκες. Δήλωσε χαρακτηριστικά:

" Δεν έχουν γίνει συζητήσεις αναφορικά με τον πρώτο και τον δεύτερο οδηγό. Δε νομίζω όμως πως μετά από έξι χρόνια στη Ferrari και εννέα νίκες θα είμαι ο δεύτερος στη BAR. Σκοπός μου είναι να πάρω νίκες και να κάνω το καλύτερο δυνατό για τη νέα ομάδα μου. Απ’ όσο γνωρίζω παρόμοιοι είναι και οι στόχοι του Button".

Εν τω μεταξύ, η αποχώρηση του Takuma Sato, δε σημαίνει πως ο Ιάπωνας θα αποχαιρετήσει οριστικά και αμετάκλητα την ομάδα. Από τη στιγμή που δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τιμόνι για το 2006, οι ιθύνοντες είναι αποφασισμένοι να τον... υποβιβάσουν μεν, να τον χρησιμοποιήσουν σε ρόλο δοκιμαστή δε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK