ΣΠΟΡ

Μπαχρέιν και με τη… βούλα

Οριστική είναι πλέον η απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού για τη διεξαγωγή του grand prix στο Μπαχρέιν.

Μπαχρέιν και με τη… βούλα

Παρά τις εσωτερικές ταραχές μεταξύ καθεστωτικών και ανταρτών, ο αγώνας της 22ας Απριλίου δεν πρόκειται να ματαιωθεί όπως πέρυσι, μια και οι επικεφαλής της FIA εξασφάλισαν όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλεια των αποστολών των ομάδων, οι οποίες από την ερχόμενη εβδομάδα θα καταλύσουν στη χώρα του Περσικού Κόλπου.

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν, το “αφεντικό” της Formula 1, είχε τοποθετηθεί πολλάκις υπέρ της παραμονής του grand prix στο καλεντάρι, παρόλα αυτά κάθε αμφιβολία διαλύθηκε μετά την επίσημη ενημέρωση από τη FIA.

Με βάση τα σημερινά στοιχεία, η FIA είναι απόλυτα ικανοποιημένη για το γεγονός ότι έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Μακριά από τα φώτα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημερωνόταν διαρκώς για την κατάσταση τόσο από τοπικούς φορείς όσο και από ανεξάρτητους παρατηρητές. Ως εκ τούτου, το grand prix του Κόλπου για το 2012 θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί“, ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εκδόθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK