Beach Volley (Γ): Αλλο ζευγάρι στο Μπαλί

Beach Volley (Γ): Αλλο ζευγάρι στο Μπαλί
Το δίδυμο της Θάλειας Κουτρουμανίδου και της Μαρίας Τσιαρτσιάνη θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο τουρνουά του Μπαλί για το SWATCH-FIVB World Tour. Αντίθετα, η Βάσω Καραντάσιου και η Βίκυ Αρβανίτη επέλεξαν να μείνουν στην Ελλάδα για να ξεπεράσουν κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να ξεκουραστούν.

Η Καραντάσιου υποφέρει από πόνο στη μέση, ο οποίος τη «χτυπάει» και στο γοφό, ενώ η Αρβανίτη ταλαιπωρείται από μία αλλεργία. Με δεδομένη και την υπερβολική κούραση που υπάρχει από τα συνεχόμενα ταξίδια και παιχνίδια, οι δύο κοπέλες, σε συνεργασία με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Μανώλη Ρουμελιώτη, αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στο Μπαλί.

Εκεί, θα βρεθούν μόνο οι Κουτρουμανίδου / Τσιαρτσιάνη για να πάρουν μέρος στους αγώνες που θα αρχίσουν την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, μαζί με τον Μανώλη Ρουμελιώτη, θα αναχωρήσουν για την Ινδονησία την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τις Καραντάσιου και Αρβανίτη μετά την «μίνι» ξεκούραση θα επιστρέψουν στη δράση πριν τα δύο τουρνουά του Οκτωβρίου σε Βραζιλία και Μεξικό, τα τελευταία του φετινού Παγκοσμίου Σιρκουί.

Ενδέχεται μάλιστα, οι Ελληνίδες αθλήτριες να ταξιδέψουν νωρίτερα στη Βραζιλία για να προετοιμαστούν εκεί και να πάρουν μέρος σε τουρνουά του Εθνικού πρωταθλήματος της χώρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK