Beach Volley: Πέφτει η αυλαία στη Ν. Αφρική

Αρχίζει την Πέμπτη (17/11) στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής το 16ο και τελευταίο τουρνουά του φετινού Παγκοσμίου Σιρκουί με τη συμμετοχή των δύο κορυφαίων ελληνικών διδύμων.

Beach Volley: Πέφτει η αυλαία στη Ν. Αφρική

Αρχίζει την Πέμπτη (17/11) στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής το 16ο και τελευταίο τουρνουά του φετινού Παγκοσμίου Σιρκουί με τη συμμετοχή των δύο κορυφαίων ελληνικών διδύμων. Στόχος των Βάσως Καραντάσιου/Βίκυς Αρβανίτη και Θάλειας Κουτρουμανίδου/Μαρίας Τσιαρτσιάνη είναι να βάλουν το…κερασάκι στην τούρτα, ώστε να κλείσουν την ήδη πετυχημένη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο Όπεν θα διεξαχθεί με διαφορετικό σύστημα, αφού στην πρώτη φάση του κυρίως ταμπλό θα υπάρχουν όμιλοι. Οι 16 ομάδες που θα προκριθούν (δύο από κάθε όμιλο) θα δώσουν μετά από κλήρωση νοκ άουτ αγώνες με τις ηττημένες να αποκλείονται.

Οι Κουτρουμανίδου/Τσιαρτσιάνη (Νο13 στο ταμπλό) στο πλαίσιο του 4ου γκρουπ θα αντιμετωπίσουν την πρώτη μέρα του τουρνουά τις Ιταλίδες Μπρουσίνι/Λουνάρντι (Νο20) και την επόμενη μέρα τις Αμερικανίδες Ουατσόλντερ/Γιανγκς (Νο4).

Για τον 6ο όμιλο οι Καραντάσιου/Αρβανίτη (Νο6) θα κοντραριστούν την Πέμπτη με τις Νοτιοαφρικανές Νελ/Σεκονιάνα (Νο22) και την Παρασκευή με τις Νορβηγίδες Τόρλεν/Χάκενταλ (Νο11).

News 24/7

24MEDIA NETWORK